Start stop

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan so61
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

so61

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
makyajsız iconlarda bulunan start stop neden makyajlı iconlarda yok bu nasıl bir cimriliktir ? bilgisi olan arkadaşım var mı ?

Bende var ss ama cok da ozenmeyin.bazi kosullarda cok sacma gereksiz.sehirici kisa sureli dur kalklarda hic gerek yok bence.ha yol uzerinde hergun bir kac isiga takilip bekliyorsaniz o tip durumlarda ise yarayabilir.

bu ss özelliği motora göre de değişiyor sanırım 1.2 motor arabam da ss var.

Valla benm 0.9 İconda var, en son nezaman çalıştığını hatırlamıyorum. Kafasına göre takılıyor. Çok özeneceğiniz bişey değil emin olun. Ss olan başka marka araçlarda gayet stabil çalışırken bizim araçlarda neden böyle asıl o merak konusu..

Belki bi yüzden kaldırmışlardır kim bilir? Ford aracı olan bir akrabamızın aracında gayet randimanli çalışıyor...

Ben olmadigina gayet memnunum. Eski aracimda vardi her bindigimde kapatiyordum. Dur kalk trafikte aksine cok yaktiriyordu her marş basma 20 saniyelik rolanti yakiti yakar demisti servis elemani.. e dur kalkta cogu zaman 20 saniye durma pozisyonunda kalamiyoruz. O sebepten aliskanlik edinmistim motoru calistrinca ilk yaptigim sey ss i kapatmak olurdu

Hocam stop start özelliği akıcı trafikte ışıklarda uzun beklemelerde iyi sonuç verir. Maalesef bizim ülkemiz için iyi bir özellik değil bu. Emin olun daha çok yakıt tüketimi yaparsınız. Sıkışık trafikte dur kalk yaparken rölantiden çok daha tüketim yaparsınız. Olmaması sizin için çok daha iyi sonuç olarak dönüyor size merak etmeyin.

Sahip olanların büyük bir çoğunluğunun gereksiz gördüğü , motoru çalıştırdıktan sonraki hamlemizin 1.vitese takma değil de start stop kapatmak olduğu...Uzatmadan çok gereksiz.Işıklarda yokuş kalkış devreden çıkıyor sinir bozuyor ayrıca.Bence olmadığı için şanslısınız.Cimrilik değil de işe yaramadığı için koymamış olabilirler.:)

Sahip olanların büyük bir çoğunluğunun gereksiz gördüğü , motoru çalıştırdıktan sonraki hamlemizin 1.vitese takma değil de start stop kapatmak olduğu...Uzatmadan çok gereksiz.Işıklarda yokuş kalkış devreden çıkıyor sinir bozuyor ayrıca.Bence olmadığı için şanslısınız.Cimrilik değil de işe yaramadığı için koymamış olabilirler.:)

Start stop olan araclarda auto hold özelliği de olmaydı daha faydalı çalışırdı. Dolayısıyla ışıklarda durunca frene basma zahmetinden kurtarırdı. Kullanımı bu iki donanımla daha pratik olur.

Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bendede 2013 icon var ss gayet randımanlı çalışıyor ama ben çoğu zaman kapatıyorum. Dizel motorda uygun olduğuna inanmıyorum

Geri