Springime lastik

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Endülüs
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Endülüs

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar sipringime lastik bakıyorum acaba hangi markayı hangi ebatlar en ideali oluyor yardımcı olursanız çok mutlu olurum.

Ebat nedir???

Ebat nedir abi lastiğin boyutu mesela 175 70 13 bu idealimi yoksa biraz faklısıda olabilirmi.

13 jantların lastikleri zaten uygun olduğundan önleri kesinlikle güvenilir bir markadan al özellikle durma mesafesi kısa olanlardan. Arkadaları da herhangi bir markadan alabilirsin :eyv

Ben daha önce kullandığım Fairway'ime Lassa almıştım. 5 sene tık demeden kullandım ve çok uzun yollarda yaptım. Satarken hala dişleri duruyordu. Ama hiç agresif kullanmam araçlarımı. Size Lassa tavsiye edebilirim.

Ebat nedir abi lastiğin boyutu mesela 175 70 13 bu idealimi yoksa biraz faklısıda olabilirmi.

Springin lastik olculeri brodwaylarden farklidir.
Sizin lastikolculeriniz 155x80x13. Petlas alin derim petlasin lastikleri gercekten hem uygun hemde kaliteli.

175-70-13 broadway lastiği
Springin motorundan dolayı daha ince herhalde fabrikasyon lastikler ama , ben hiç bi springte bu lastiği görmedim 175-70-13 lastik daha kolay bulunuyo olabilir
Bana kalsa ben 185-70-13 takardım az yere bassın diye:cool: (Eski bromda 185-60-14 vardı)

Geri