12 senedir ailemizin 2 senedir ise benim sahip olduğum R9 spring aracım için farklı fakat sade değişimler yapmak istiyorum nacizane aklımdakiler:
-Orta kasa stoplar
-Orta kasa sinyaller(yoksa flash sinyali miydi hangisinin uyduğunu bilmiyorum)
-Kapıdaki siyah çıtaları yenilemek
-Belki göze hoş gelen bir marşpiyel eklenebilir
-Tamponları çok soluk boyatmak-ısı tabancasıyla uygulama yada son çözüm değişim(fiyatları internette yazan 130-150 gibiyse zor)
-Orjinal jant kapağıyla 14' jant almak arasında kararsızım ne önerirsiniz?
-Bagaj fitillerinin değişmesi gerekiyor parçalandılar ve bagaj su alıyor
-Kaliteli bir cam filmi çok koyu olmadan( bu araçlara fazlasıyla yakıştığını düşünüyorum )
-Mugen cam rüzgarlığı
-Son olarakta sis farı
Aklımda olan yapmak istediğim işlemler bunlar eğer farklı veya ekstra önerileriniz olursa lütfen söyleyin ayrıca bunlara tahmini olarak ne kadar bir bütçe ayırmam gerekir söylerseniz çok sevinirim, şimdiden teşekkürler.
-Orta kasa stoplar
-Orta kasa sinyaller(yoksa flash sinyali miydi hangisinin uyduğunu bilmiyorum)
-Kapıdaki siyah çıtaları yenilemek
-Belki göze hoş gelen bir marşpiyel eklenebilir
-Tamponları çok soluk boyatmak-ısı tabancasıyla uygulama yada son çözüm değişim(fiyatları internette yazan 130-150 gibiyse zor)
-Orjinal jant kapağıyla 14' jant almak arasında kararsızım ne önerirsiniz?
-Bagaj fitillerinin değişmesi gerekiyor parçalandılar ve bagaj su alıyor
-Kaliteli bir cam filmi çok koyu olmadan( bu araçlara fazlasıyla yakıştığını düşünüyorum )
-Mugen cam rüzgarlığı
-Son olarakta sis farı
Aklımda olan yapmak istediğim işlemler bunlar eğer farklı veya ekstra önerileriniz olursa lütfen söyleyin ayrıca bunlara tahmini olarak ne kadar bir bütçe ayırmam gerekir söylerseniz çok sevinirim, şimdiden teşekkürler.