9 Tem 2013 #1 TC Eray Baydar Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 3 Haz 2013 Mesajlar 5 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Arkadaşlar eibach ile h r var piyasada fiyatı aynı ama h r çok sert diyorlar bana yardımcı olabilecek arkadaşlar var mı))
Arkadaşlar eibach ile h r var piyasada fiyatı aynı ama h r çok sert diyorlar bana yardımcı olabilecek arkadaşlar var mı))
12 Tem 2013 #2 lkr_yldz İlker YILDIZ Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 1 Nis 2012 Mesajlar 105 Tepkime puanı 1 Puanları 0 ben yaklaşık 3 haftadır eibach kullanıyorum ve gayette memnunum. h&r yi test etme şansım olmadı o yüzden kıyaslama yapamayacağım ama eibach gayet iyi
ben yaklaşık 3 haftadır eibach kullanıyorum ve gayette memnunum. h&r yi test etme şansım olmadı o yüzden kıyaslama yapamayacağım ama eibach gayet iyi
12 Tem 2013 #3 Sami Demirpaz Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 26 Ara 2012 Mesajlar 326 Tepkime puanı 2 Puanları 0 Bende ise HR var bu markalarin aractaki tepkisi her aracta farklidir. Ben bircok markayi denedim. Clio da HR cok sert degil konforlu ama Eibach ile karsilastirmak lazim farki gorebilmek icin. Ama HR karakter olarak serttir. Sami Demirpaz
Bende ise HR var bu markalarin aractaki tepkisi her aracta farklidir. Ben bircok markayi denedim. Clio da HR cok sert degil konforlu ama Eibach ile karsilastirmak lazim farki gorebilmek icin. Ama HR karakter olarak serttir. Sami Demirpaz
13 Tem 2013 #4 MeganeSport Yasaklı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 28 Kas 2011 Mesajlar 526 Tepkime puanı 6 Puanları 0 Yaş 33 megane 2 ye takıcaksan hr tak