Bir çoğunuz yeni megane 1 aldığımı ve bu araca dostlarım '' Yusuf Akdoğan, Emirhan Serkuş, Mustafa Usta ve Aykut Karabulut '' tarafından bir Sony teyp hediye edildiğini biliyorsunuzdur. Aracımıza uyum sağlaması için gerekli olan kumanda aparatını da Kolega35 (Engin) hazırlayarak bizlere gönderdi. Bağlantısını Enes (Yusuf) kardeşimin tavsiye ettiği yer olan Crayz Elektronik yapacaktı ama 2 gün öncesinden haber verilmesine rağmen yan çizdi ve ben direksiyon altına giremem bahaneleriyle yapamayacağını söyledi. Bizde vardır bu işte bir hayır dedik ve yolumuza devam ettik. Telefon ettiğim Emirhan kardeşim işini gücünü bırakarak dükkanına geldi ve beni tanıdığı bir ustasının yanına götürdü. Metin ustam yılların verdiği tecrübeyle bir şekilde hallederiz dedi ve teybi sökmeye başladı. Direksiyon muhafaza kapakları sökme, takma, aparat bağlama ve yerleştirme işlemleri tamamen bana ait olup, teybin montajını itina ile Metin ustam tamamladı. Arkada ki patlak olan hoparlörü de şimdilik ucuz bir şeyle itina ile değiştirdim. Ses üst seviyelerde iken biraz boğulma oluyor ama varsın olsundu buna da razıydık. Hediyeleri gönderenlere ve emeği geçenlere sonsuz teşekkürler ediyorum. Allah her şeyi gönlünüze göre versin.
Bunlarda gece çekimleri. Temizliğini yapmadan çektim acele ile kusura bakmayın.
Bunlarda gece çekimleri. Temizliğini yapmadan çektim acele ile kusura bakmayın.