Sonunda Buda Oldu..

Htmakina

Hakkı TAM, ,
Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Forumda bir çok konuda tartışmalar yaptık. Acaba olsa nasıl olur dedik. Kimileri dedi ki, ben her ay yapıyorum bir şey olmuyor, çekinmenize gerek içiniz rahat olsun istediğiniz kadar yaptıra bilirsiniz. Pazar günü o kadar uğraşmama rağmen istediğim derecede temizliği alamayınca da, dün gittim oğlumun motorunu yıkattım.qw

Talib usta o kadar özendi ki ben bile motordan sonra kendimi yıkatmayı düşündüm. 12 3

Önce elektronik kartın etrafı bir güzel korumaya alınarak bir güzel tazyikli gaz yağı ile yıkandı. Ardından köpük sıkılarak tamamen kirin ve gaz yağının akması sağlandı. En son olarak tazyikli olmayan suyla durulanıp hava tutuldu. Sonuç aşağıda görüldüğü şekilde. Ellerine sağlık Talib usta ve Suriyeli Hasan kardeşim.
:eyv

DSC_0005.jpg

DSC_0004.jpg

DSC_0001.webp

DSC_00061.webp

DSC_0002.jpg

DSC_00061.webp

Buda Bonus...

DSC_0007.webp

Böylelikle bende motoru ve aynı zamanda tüm iç, dış temizliği yaptırmış oldum.:))

Mis gibi olmuş. Emeği geçen herkesin ellerine sağlık ,güzel günlerde kirletin :)

Güle güle kirlet abi,bonus güzelmiş...:eyv

Talib ustanın ellerine sağlık, sıfır fabrika çıkışı gibi olmuş maşallah.. Güzel günlerde sağlıcakla, kazasız, belasız ve arızasız kirletirsiniz Hakkı bey..:eyv

Helal olsun valla mis gibi olmuş maşallah güle güle kullan abim:eyv

Sen yaptırdıysan bende yaptırım abim :eyv masallah sonuç mükemmel olmuş ellerine sağlik ustanın :eyv :eyv

Bİ İÇ diŞ oto kuafÖrde bna lazmmm :)

maşallah tü tü tü tü fabrikadan çıkan 0 motordan daha güzel olmuş vallahi :)

bonus fotoğrafında da maşallahınız var :eyv :eyv

:masallah :masallah :masallah :masallah

Herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum arkadaşlar. Allah hiç kimseye kaza bela göstermesin. Sağlıkla binelim inşallah.:eyv

Yakından görüntü daha güzel, pırıl pırıl olmuş. Ustaların eline emeğine sağlık.
Hakkı abim iyi günlerde bin Allah kaza bela vermesin.
Geldiğin için ve güzel hediyen içinde eline ayağına yüreğine sağlık abim.:eyv

Geri