Forumda bir çok konuda tartışmalar yaptık. Acaba olsa nasıl olur dedik. Kimileri dedi ki, ben her ay yapıyorum bir şey olmuyor, çekinmenize gerek içiniz rahat olsun istediğiniz kadar yaptıra bilirsiniz. Pazar günü o kadar uğraşmama rağmen istediğim derecede temizliği alamayınca da, dün gittim oğlumun motorunu yıkattım.qw
Talib usta o kadar özendi ki ben bile motordan sonra kendimi yıkatmayı düşündüm. 12 3
Önce elektronik kartın etrafı bir güzel korumaya alınarak bir güzel tazyikli gaz yağı ile yıkandı. Ardından köpük sıkılarak tamamen kirin ve gaz yağının akması sağlandı. En son olarak tazyikli olmayan suyla durulanıp hava tutuldu. Sonuç aşağıda görüldüğü şekilde. Ellerine sağlık Talib usta ve Suriyeli Hasan kardeşim.
Buda Bonus...
Böylelikle bende motoru ve aynı zamanda tüm iç, dış temizliği yaptırmış oldum.)
Talib usta o kadar özendi ki ben bile motordan sonra kendimi yıkatmayı düşündüm. 12 3
Önce elektronik kartın etrafı bir güzel korumaya alınarak bir güzel tazyikli gaz yağı ile yıkandı. Ardından köpük sıkılarak tamamen kirin ve gaz yağının akması sağlandı. En son olarak tazyikli olmayan suyla durulanıp hava tutuldu. Sonuç aşağıda görüldüğü şekilde. Ellerine sağlık Talib usta ve Suriyeli Hasan kardeşim.
Buda Bonus...
Böylelikle bende motoru ve aynı zamanda tüm iç, dış temizliği yaptırmış oldum.)