Sonax Konsantre Şampuan

Boyaya hiçbir zararı olmaz sonaxın turuncu renk şampuanı çok tutar bu arada..

fiyatı uygunmuş :eyv bence de bi zararı olmaz geçen vakit azlığından dolayı benzincinin şampuanını kullanmak zorunda kaldım bulaşık deterjanımıdır nedir :D arabayı matlaştırdı ben o benzincinin kaliteli bir şey kullanacağını sanmam zaten bence al ahmet sonax ta bi sıkıntı çıkmaz ;)

fiyatı uygunmuş :eyv bence de bi zararı olmaz geçen vakit azlığından dolayı benzincinin şampuanını kullanmak zorunda kaldım bulaşık deterjanımıdır nedir :D arabayı matlaştırdı ben o benzincinin kaliteli bir şey kullanacağını sanmam zaten bence al ahmet sonax ta bi sıkıntı çıkmaz ;)
Alayım o zaman Sonax'ı bende biliyorum ama bilginize danışmak istedim. :)

Sonaxın şampuanı iyidir turuncu renk olanı çok satıyor. Benzinliklerde kopuklere camasir suyu koyuyorlar bazilari boyaniz gidebilir.. Gojo markayi hic duymadim ama sonax ondan iyidir diyemem bilmedigim icin ama sonaxin urunleri guzeldir. Jant temizleyici olarakta ustunde sonax felgen reiniger yogun jant temizleyici yazar o urun cok superdir ustune tanimam.

Abi bende bu şampuan var. Gayet memnunuz uzun zamandır arabayı bununla yıkıyorum daha bir zararını görmedim. Yıkarken kirleri kolay çıkardığı gibi yorumda abimizin bahsettiği şampuan gibi matlaştırmayıp aksine de parlatıyor. Tavsiye ederim. Ben 12,5 liraya falan almıştım Sonaxın kendi bayisinden. Fiyatı biraz pahalı geldi. Eğer yakınında Sonax varsa bir sor derim yoksa da zahmete gerek yok 6 lira fark için Sonax arama. Şimdiden kolay gelsin. İyi akşamlar, iyi forumlar.:):eyv

Abi bende bu şampuan var. Gayet memnunuz uzun zamandır arabayı bununla yıkıyorum daha bir zararını görmedim. Yıkarken kirleri kolay çıkardığı gibi yorumda abimizin bahsettiği şampuan gibi matlaştırmayıp aksine de parlatıyor. Tavsiye ederim. Ben 12,5 liraya falan almıştım Sonaxın kendi bayisinden. Fiyatı biraz pahalı geldi. Eğer yakınında Sonax varsa bir sor derim yoksa da zahmete gerek yok 6 lira fark için Sonax arama. Şimdiden kolay gelsin. İyi akşamlar, iyi forumlar.:):eyv
Var var Renault servisi ile yan yana hemde :)
[QUOTE
Sonaxın şampuanı iyidir turuncu renk olanı çok satıyor. Benzinliklerde kopuklere camasir suyu koyuyorlar bazilari boyaniz gidebilir.. Gojo markayi hic duymadim ama sonax ondan iyidir diyemem bilmedigim icin ama sonaxin urunleri guzeldir. Jant temizleyici olarakta ustunde sonax felgen reiniger yogun jant temizleyici yazar o urun cok superdir ustune tanimam.][/QUOTE]
Bende oto şampuan kullanmazdım hiç cila ile hediye geldi alıştım şimdi bitince tekrar alayım dedim.

Oto sampuan almak cok iyi abi ya yikamacilara bile guvenmiyorum ben 5 dk kopurtum sonra tazyikli suya giriyorum. Cok iyi oluyor buraadan.sampuani olmayan arkadaslara seslenilir.:D bu parlakligi tadini alin arabanin boya omrunu uzatin illa sonax olmasi sart degil ben 10 liraya automix inkini aldim marketten o da iyi yine parlatiyor

Tapatalk programından takla atarak gönderildi.

Oto sampuan almak cok iyi abi ya yikamacilara bile guvenmiyorum ben 5 dk kopurtum sonra tazyikli suya giriyorum. Cok iyi oluyor buraadan.sampuani olmayan arkadaslara seslenilir.:D bu parlakligi tadini alin arabanin boya omrunu uzatin illa sonax olmasi sart degil ben 10 liraya automix inkini aldim marketten o da iyi yine parlatiyor

Tapatalk programından takla atarak gönderildi.
AutoMix gerçekten kaliteli ürünler yapıyor bendede lastik parlatıcısı var yıkamadan sonra bile parlaklığı kalıyor.:eyv

Geri