Sol tekere bağlı kablo sorunu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan keskin52
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

keskin52

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
merhabalar arkadaşlar benim sorum şu reno 19 1.6e alize sahibiyim dün sol tekere bağlı bi kablo gördüm kopmuş aynı kablo sağ tarafta yok kablo balata mekanizmasına bağlı frenle ilgili bi kablomudur fren yaparken hiçbi sorun yok fakat kopmuş acaba gösterge panelindeki balata aşınması ikazı ile ilgili olabilirmi cevap yazan herkese teşekkürlerDJqBO3.webp

Son düzenleme:
balatalrin bittigini veya azaldigini gostergede gostermek icin o kablo. balata seti aldiginizda o kabloya baglanan aparatta cikiyor. balatanin uzerinde dikkat ederseniz bir delik oluyor oraya aparati takiyorsunuz balata inceldikce o aparat diske surtuyor ve icerdeki isik yaniyor 😉

kablonun ucunu açıp birbirine bağladım üzerinede baya bant sardım düzelmiştir inşallah önemli olan frene bi etkisi olmasında mazallah zaten abs yok araçlarda :) teşekkürler cevap için

kablonun ucunu açıp birbirine bağladım üzerinede baya bant sardım düzelmiştir inşallah önemli olan frene bi etkisi olmasında mazallah zaten abs yok araçlarda :) teşekkürler cevap için

evet en iyisi ucunu bantlamak frene bir sikintisi olmaz balatalarinizi zamaninda degistirdiginizde problem olmaz

Aynen balata aşınma uyarısı için o kablo. Sadece solda olur 👍

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri