Sol önden gelen ses

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan tetik52
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

tetik52

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Selamün aleyküm derdime bir çare arıyorum arkadaşlar arabanın ön sol tarafından parke taşlı bozuk yollarda arada bir tak tak diye ses geliyor ama hep yapmıyor arada bir tak yapıyor nereden olduğunu çözemedim ne yapar neden olabilir yardımlarınızı bekliyorum araç 2016 icon

Selamün aleyküm derdime bir çare arıyorum arkadaşlar arabanın ön sol tarafından parke taşlı bozuk yollarda arada bir tak tak diye ses geliyor ama hep yapmıyor arada bir tak yapıyor nereden olduğunu çözemedim ne yapar neden olabilir yardımlarınızı bekliyorum araç 2016 icon

Ya sol ön direk yada sileceklerin onundeki olastik izgara. Kadrandan veya kadran siperliginden de olabilir.

Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Sol ön direk yada kapı olabilir kadran yada siprelik değil ses oradan gelmiyor soldan geliyor arada tak ediyor bozuk yolarda

Acaba z rotlarından salıncaktan ön takımdan gelebilirmi çünkğ bozuk yolda çukura girince arada bir tak ediyor sürekli yapmıyor

Acaba z rotlarından salıncaktan ön takımdan gelebilirmi çünkğ bozuk yolda çukura girince arada bir tak ediyor sürekli yapmıyor

Araç disindan geloyorsa ses z rotlardan veya kaucuk parcalardan da olabilir ama kaucuklar tek basina satilmiyor parcalarla degisiyor. Bende de lastik tarafindan gelen lok lok bir ses vardı ve z rotlar degisince ses kesildi.

Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

ön takıma baktırdınızmı

Amortisör takozudur sıkıntı ona baktırın :)

Geri