Sol ön kapıyı açtığımda tavan aydınlatma lambaları yanmıyor

hunter3510

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Merhaba arkadaslar. Sol ön kapıyı açtığımda tavan aydınlatma lambaları yanmıyor. Ayrıca yol bilgisayarı ekranında da kapının açıldığını göstermiyor. Diğer kapılarda sıkıntı yok sadece şöför kapısında sıkıntı var. Acaba sorun nerededir. Yardımcı olursanız cok sevınırım. Kapı sensörü nerde acaba? Ben kendim halledebilirmiyim??

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geçmiş olsun.Kapı açık/kapalı sensöründe sıkıntı vardır muhtemelen.

sensorun yerini bende göremedim.muhtemelen sensorde ariza var

Kapi sensörünün yerini bilen var mi acaba??

Arkadaslar sensorun yerini servise sordum kapi kilidinin icindeymis. Sensor yalniz basina degismiyormus. Kapi kilidiyle beraber degisiyomus.

Sensör dediğiniz kilit içindeki mekanik siviç olmasın.Eğer mekanik siviçse kontak spreyiyle düzelebilir.

elinizden geliyorsa deneyebilirsiniz. genelde cam contalarının oralardan kapı içine su aldığından oksitlenme ve kirlenmeden dolayı swich işlevini görmüyordur muhtemelen. servisin dediği gibi kilitle birlikte değiştirseniz gereksiz yere çok masraf ve israf yapmış olursunuz. tavsiyem kapı iç döşemesini sökün youtube videolardan filan araştırın nasıl nereden sökeceğinizi bulamazsanız. sonra pas sökücü sprey alın. ucuzlukçu pazarında bile satılıyor. wd-40 diye bişey. kapı kilidinin olduğu mekanizmaya sıkın. tozu ve paslanmayı temizleyecektir. birazda göz ve elle kontrol edin sıkışma ve takılma var mı bi yerlerde diye. eminim sorununuz çözülecektir.

Geri