Sol arka kelebek cam açılmıyor.

selcukyilmaz

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Selam arkadaşlar,

Benim 2001 Coupé'min sol arka kelebek camı açılmıyor. Elektrikçiye mi Kapıcıya mı gideyim karar veremedim? Belki de benim yapabileceğim bişeydir diye de ilgilenmiyorum. Sorun nerede olabilir? Bilgisi olan var mıdır?

Teşekkürler,

Hiç mi açılmıyor yoksa takılma mı yapıyor?

Hic açılmıyor. Motorunun bozuk olduguna kanaat getirdi elektrikci. Boş bi zamanda yaptıracağım.

Kupelerin kelebek motorlari bozulmuyor. Fabrikanin motor icine koydugu yag 10 sene sonra camur oldugu icin disliler donemiyor. Senin ilacin iyi bir dosemecide arka cepleri sokturmek olacak. Motoru kendin icini acip guzelce balata spreyiyle yika ve sonra sivi gresi basip topla. Her iki tarafi da bu sekilde yap hazir ise girismisken.. Ankara veya Bursa taraflarina gelirsen bizde yardimci oluruz.

Sent from my iPad using Tapatalk

Semihin gösterdiği yol doğru olanı.Bide benim sorunumdan yaşamış olabilirsin. benimde sol kelebek cam bzen açılıp bazen açılmıyordu sıkıntı düğmedenmiş söktüm temizledim düzeldi

Bilgiler icin cok tesekkurler. Koltuğu sökmek bayağı büyük bir is gibi görünüyor önce düğmeyi sökeyim bakayım inşallah sorun dugmededir. (:

en basitten başlamakta fayda var, evet :) düğmeleri çerçevesinden tutup, yukarı doğru çektin mi hop diye geliyor zaten eline..

kolay gelsin..

Açıldı! Kendi kendine açıldı! Yani kızım açmış... Bi yere gidiyorduk gittiğimizde arabadan bi indim ki arka kelebek açık! Nasıl açtın kızım? dedim. Düğmeyle dedi... ((: Sorunun düğmede olduğu ortaya çıktı, şükür...

Asiri sicaklarda yag yumusuyor, o yuzden acilmistir selcuk. Murat'in da kelebekleri yazin calisiyor, kisin calismiyor mesela (:

Sent from my BlackBerry 9780 using Tapatalk

Geri