Sol arka kapı sorunu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Eryaksoy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Eryaksoy

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım geçen hafta 2013 clio touch 75hp aldım. Arabayı alır almaz nazarlık gibi bir olay geldi başıma. Ufak yeğen arabayla oynarken sol arka kapı koluna çok güçlü asılmış olucak ki oynarken kırmış sanırım dışarıdan açılmıyordu. Arkadaşta tamir ediyim derken çocuk kilidini açmış şu anda ne içeriden ne dışarıdan açılıyor komedi filmi gibi bir olay açıkcası qw tavsiyelerinizi bekliyorum. Saygılar

Merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım geçen hafta 2013 clio touch 75hp aldım. Arabayı alır almaz nazarlık gibi bir olay geldi başıma. Ufak yeğen arabayla oynarken sol arka kapı koluna çok güçlü asılmış olucak ki oynarken kırmış sanırım dışarıdan açılmıyordu. Arkadaşta tamir ediyim derken çocuk kilidini açmış şu anda ne içeriden ne dışarıdan açılıyor komedi filmi gibi bir olay açıkcası qw tavsiyelerinizi bekliyorum. Saygılar

Hakikaten komedi gibi bir durum gelmiş başınıza geçmiş olsun. Siz aracı kilitçiye götürün onlar belki dışarıdan açabilir. Başka türlü açmak bence zor belki bildikleri bir püf noktası vardır.

Hızlı yanıt alabilmek icin alıntı yaparak cevaplayın

iMessage : tanseler@me.com

İç döşeme sökülür. Çocuk kilidi içeriden açılıp kapı açılır. Döşemenin koltuk yerlerine gelen vidaları biraz ugrastirir ama uygun anahtarla halledilir

LG-K430 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yada diğer kapidan çocuk kilidinin yerini tespit edip, bi tel yardimiyla kilidi iptal edersiniz

LG-K430 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Arkadaşlar yardımlarınız için çok teşekkürler dün türkiyede bir ustaya gittim, içten sadece tutamağı söktü yerine oturtdu düzeldi. Başına gelen olursa özel mesaj atarsa elimden geldiğince anlatırım.

aynı şey benim de başıma gelmişti. iç mekanizmayı tutan yay çıkmıştı. iç taraftan kolun altındaki kapağı çıkarıp az birşey gevşettikten sonra (vidaları tam açma) dışardan hafifçe kolu açınca kapı teli tekrardan kolu aktif hale getiriyor denemende fayda var. istanbul anadolu içi ise yardımcı olabilirim

Merhaba benim sorunum kapının hiçbir şekilde içeriden açılmaması çocuk kilidini kapatmama rağmen içeriden açamıyorum sizce aynı şekilde düzeltmek mümkün müdür Teşekkürler

Merhaba benim sorunum kapının hiçbir şekilde içeriden açılmaması çocuk kilidini kapatmama rağmen içeriden açamıyorum sizce aynı şekilde düzeltmek mümkün müdür Teşekkürler

aynı durum benimki de aynısı idi.

Geri