Şok şok şok Yeni Kangoo Aynalar Değişti

Selo61

Selim--TRABZON,
Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Bugün servise bakıma gittiğimde yeni arabalara bir bakayım dedim birde ne göreyim yeni kangooda citan dış dikiz aynası.Sonunda buda oldu.Bundan sonra üretilen kangoolarda citanın dış dikiz aynalarının aynısı olacak.Yetkililer durumun farkına vararak kangooyada citan aynası takmaya başlamışlar.Ama bizimki kadar iyi göstermiyor içerden.Daha küçük aynanın içi,dış görünüşe aldanmamalı :)

kangoo.ayna.webp

kangoo.ayna1.webp

Citancılar sevinsin. Ucuz yollu parçalarını renoculardan alıcaklar.:)

Aradan kaçmış olmasın bu araç,aynı aynayı takmazlar diye düşünüyorum...:)

Sıkıntı yok.Montaj yerleri aynısa eskisi alınıp takılır :)

çok çirkin olmuş bence

Aradan kaçmış olmasın bu araç,aynı aynayı takmazlar diye düşünüyorum...:)

Yok abi dışarda bir tanede privilege chromline vardı onunda aynaları aynıydı aynı renkti oda,şaşırdım bende :D

Yok abi dışarda bir tanede privilege chromline vardı onunda aynaları aynıydı aynı renkti oda,şaşırdım bende :D

Ayni Partidir Selim Donanim Farkli Olsada Aynen Ustanin Dedigi Gibi Aradan Kacmis Olabilir
Bence Goruntu Olarak Bizim Ayna Daha Kut Bu Daha İyi Ama İslevini Gormeden Diyemem Senin Dediginden Yola Cikarsak Bizimkiler Daha İyi

Aynen Başkan hoşuma gitmedi duruşu,içerdende pek güzel değil,görüntüyü kısmış bayağı,tutmadım.

Değişik duruyor, Göz aşinalığından olsa gerek...

Aynen Başkan hoşuma gitmedi duruşu,içerdende pek güzel değil,görüntüyü kısmış bayağı,tutmadım.

Hafiye Selim Aferin ;)
Aradan Kacmistir Bu ;)

Geri