soğutmalı torpido

artemistr

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
merhaba arkadaşlar torpidoyu açınca hani mavi renkli bi düğme varya torpidoya soğuk ve sıcak hava üflemesi için açılıp kapalan benim arabada o yok ne olmuş bilmiyorum.bi zararı olurmu servise götürmem gerekirmi??

diğer sorumda orjinal teyibin altındaki boşluga başka bi teyp daha taktırabilrmiym

2.sorunun cevabı evet taktırabilirsiniz

merhaba arkadaşlar torpidoyu açınca hani mavi renkli bi düğme varya torpidoya soğuk ve sıcak hava üflemesi için açılıp kapalan benim arabada o yok ne olmuş bilmiyorum.bi zararı olurmu servise götürmem gerekirmi??

diğer sorumda orjinal teyibin altındaki boşluga başka bi teyp daha taktırabilrmiym

Ben ilk defa duyuyorum torpido icinde sicak soguk dugmesini bir onceki aracim megane 2 idi torpidoya soguk uflemesi icin klimayi calistiriyordum ve herhangi bir dugme yoktu

HUAWEI - U8850 16 GB Cihazımdan Tapatalk 2 İle Gönderildi

Ben ilk defa duyuyorum torpido icinde sicak soguk dugmesini bir onceki aracim megane 2 idi torpidoya soguk uflemesi icin klimayi calistiriyordum ve herhangi bir dugme yoktu

torpidosunda düğme olan bazı araçlar gördüm abi eğer yanlış hatırlamıyorsam.:eyv sorulan sorunun cevabını bilmiyorum ama:)

torpidosunda düğme olan bazı araçlar gördüm abi eğer yanlış hatırlamıyorsam.:eyv sorulan sorunun cevabını bilmiyorum ama:)

Dogrudur kardesim bilmiyordum buni bilgilendirme icin Tesekkurler

O düğme değil bildiğim kadarıyla. Soğutmayı kullanmak istemediğinizde deliği kapatmak üzere yerleştirilmiş hareketli bir düzenek. O mavi plastik parçayı çevirerek deliğin üzerine getirip deliği kapatıyorsunuz. Bir nevi tıpa :D

Edit: O mavi şey benim arabada var. Emin olmak için yarın denerim.

düğme dediğime bakmayın tıpa gibi bişey rengi mavi benimkisi düşmüş yok yenisi taktırayımmı zararı olurmu

Usta dediğim gibi deliği kapatmaya yarayan bir parça sadece. Benimki sürekli açık duruyor. Zararı olduğunu düşünmüyorum ben.

Benim arabanınkini de çıkarmışlar. Servise sordum, çıkarmanızda her hangi bir mahsur yok dedi. Zaten yok dedim. İyi birşey olmaz dediler.12 3

Aynen. Olur da kullanmak istemezsen tikarsin bi şeyle deliği :)

HTC One X cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Geri