Sizlere Teessüf Ederim İstanbul R.F.C :(

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ROADFOX
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ROADFOX

Kerem SAYARI, T.C. Vatandaşı,
Başkan
Bilgi Girilmemiş
xYON3E.png

:(:(:(

yokmudur yani 1 saatini bu arkadaşına ayırabilecek istanbul R.F.C'den bir dost moral olsun en azından biz Antalya buluşmalarında onunla hep sizleri anıyorduk gidipte tanışsak anlamında bakın kaç aydır orada ve 1 kez bile giden olmamış.......

poh1.jpg

Bence Hakli Bir İsyan Abi Bu , İstanbulda Yöneticilerimiz ve Üye Sayimiz Fazla Sayida Bir Pazar Günü 3 5 Araaba Gidilebilirdi Diye Düşünmekteyim.. :eyv

çook haklısın abi fakat akşamları haricinde müsait değilim malesef :( :(

Arda Durmaz

Maltepe kucukyali e5 in dibi.maltepe mezarligi yani.

General kenan evren kislasi

Bence Hakli Bir İsyan Abi Bu , İstanbulda Yöneticilerimiz ve Üye Sayimiz Fazla Sayida Bir Pazar Günü 3 5 Araaba Gidilebilirdi Diye Düşünmekteyim.. :eyv

selamünaleyküm ... Bencede bir pazar üç beş kişi toplanıp gidebiliriz ...

abicim düşünmeniz bile yeter.ben şaka olsun diye takılıyordum.insanların işleri güçleri var canları sağolsun.

benimde ocakta yemek var gelemem dermişim:)
böyle güzel insanları arasanız bulamazsınız. istanbulda yaşasam giderdim.

abicim düşünmeniz bile yeter.ben şaka olsun diye takılıyordum.insanların işleri güçleri var canları sağolsun.

Bak bak bak, yüzbinbeşyüz kez sana ne dedim Arda boyları?
Bir kez bile aramadın, çık gel yanıma diyorum tamam diyorsun sonra bir rfc üyesi bile aramadı sormadı diyorsun?

Bir kez bile aramadın, çık gel yanıma diyorum tamam diyorsun sonra bir rfc üyesi bile aramadı sormadı diyorsun?

evet abı hakkını yemıyım soyledın valla.D: haftaya goruselım kesınlıkle abı.numaranı versene abı hemen kaydedıyım.

Evet haftaya çarşı iznimde Yusuf abim beni yalnız bırakmayacagını soyledı.sozlestık mını bır bulusma yapacagız ınsallah..:eyvmekanımız Küçükyalı Delta Hospital resımlerde artık yusuf abıden ıslık

Geri