Geçen gün başıma talihsiz bir kaza geldi. Arkadaşımla müzik dinleyerek yavaş yavaş giderken sağdan hızlı gelen bir araç bize çarptı. Hatta biz durduk o biz durduktan sonra çarptı. Çarpma sonucu bizim aracın yönü bile değişti. Benim seyir ettiğim cadde oldukça işlek bir cadde onun çıktığı yer ise sokak gibi bir yer adı ama cadde geçiyormuş. Kanunlara göre sağdan geldiği için o haklıymış ben suçluymuşum. Sağdan gelmesi ona çarpma izni mi veriyor bu ne saçma bir kanun?
Adam başta ben suçluyum tamam tutanağa filan gerek yok hasarınız neyse ben karşılıycam diyordu. Daha sonra sigortacısı geldi 2side cadde olduğunu filan söleyince olayın rengi değişti. Ben suçlu duruma düştüm.
Allahtan şasiye kadar gelmedi. Sadece çamurluk değişecek birde salıncak yamulmuş o yüzden tekerlek arkaya sürtüyor yürümüyor şuan araç. Birde hava yastığı ışığı yandı ama 2side açılmadı.
Daha eksper sonucu çıkmadı kesin bir şey yok sizce kim suçlu?
Olay mahalli
Çarpan Araç
Benim Araç
Adam başta ben suçluyum tamam tutanağa filan gerek yok hasarınız neyse ben karşılıycam diyordu. Daha sonra sigortacısı geldi 2side cadde olduğunu filan söleyince olayın rengi değişti. Ben suçlu duruma düştüm.
Allahtan şasiye kadar gelmedi. Sadece çamurluk değişecek birde salıncak yamulmuş o yüzden tekerlek arkaya sürtüyor yürümüyor şuan araç. Birde hava yastığı ışığı yandı ama 2side açılmadı.
Daha eksper sonucu çıkmadı kesin bir şey yok sizce kim suçlu?
Olay mahalli
Çarpan Araç
Benim Araç