Sizce Atiker Beyin Orjinalmi Çakmamı

hakandemirtas

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Selam arkadaşlar aranızda Lpgyedekparca.com sitesinden alışveriş yapan varmı yedek parçalar orjinalmi merak ediyorum aracımda atiker sıralı sistem takılı teklemeden dolayı atiker servisine gittim beynin arızalı olduğnu değimesi gerektiğni söylediler ve 250 tl değişim ücreti istediler lpg yedek parça sitesinde enjektör takımı 120 tl yanında filtrede hediye ediyolar ürünü almak istiyorum fakat orjinalmi değilmi çekiniyorum bilgisi olan ve alıp kullanan arkadaşlar lütfen cvp yazsın ürün bu http://www.lpgyedekparca.com/atiker-sirali-regulatoru-urun245.html

Bu firma geçen sene bizim sponsorumuzdu ve kimseden şikayet duymamıştık lakin kimse için referans olamayız...

• Beğen
Tepkiler: KaRaHaN
benim torosun lpg beyni arızalıydı, şehiriçinde 50 kuruş yakıyodu ve sık sık boğuyodu motoru çalışmayınca tüp beynine vurup çalıştırıyodum haftasonu bornovada atiker servisine gittim tüp beyni değişecek dedi 100 ve 130 lira dedi başka ustaya gittim bakmadan beyin değişecek dedi 3 üncü ustada ben sana 130 lira dedikleri beyni 100 liraya takarım dedi o sitedeki görüntü ile aynı ama taktırdıktan sonra ah dedim bi araştır orijinalmi neyin nesi bilemedim lpg4 yazıyo üzerinde ve ekim 2013 çıkışlı tüp beyni ben 100 liraya taktırdım o sitede 70 lira.. beynin orijinalliğini nereden anlarız acaba?

Geri