siyah metalic fluence kılcal çizik sorunu

faultless_61

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Merhaba arkadaşlarr ; bu sbh arabanın boyasında boll miktarda kılcal çizik olduğunu gördüm. daha önce bu sebebden dolayı arabaya cila ve boya koruma yaptırdım ancak tekrarr oluştular. fırça ile hiç yıkatmıyorum. bunun sebebi ne olablir. ne kdar özen göstersem kılcal çizikler oluşuyor.:sinirli

siyah renk belli eder sana tavsiyem çbs balco cila al parlat gitsin :) arabayı toz bile çizer

siyah renk belli eder sana tavsiyem çbs balco cila al parlat gitsin :) arabayı toz bile çizer

aynen katılıyorum. siyah araba oldugundan yapıcak cok bişi yok. nano koruma kurtarırmı onuda onur2ran abimden ögrenebilirsin, o arabasına nano yaptırmıstı.onunkide koyu renk.

Kulaktan dolma bilgilere önem vermeyin. Bu konu cila ve oto koruma ile ilgili süper bilgilerin olduğu forumlar var. Vaktınız varsa hepsini okuyun.
Bu bilgiler eşliğinde tam bir oto koruma uzmanı ve uygulayıcısı olursunuz. Yok kendiniz yapmaz iseniz de kendini oto kuaför sanan apaçilere kanmazsınız. Biz markayız,
biz diğerlerine benzemeyiz diyen duyduk bilindik markalara da kanıp bir servet ödemezsiniz.
Ben tüm araştırmaları ve forum bilgileri ve oto kuaförü olan bir arkadaşımın işyerinde epeyce bilgi sahıbı oldum. Yurt dışından tüm malzememi aldım 1500 Tl. civarı (polisaj makınası dahıl). Üç senedir periyodik olarak araçlarıma uyguluyorum, beleşci arkadaşlarda arada getiriyor araçlarını. Bir beş sene daha bana bu malzemeler bana yeter. Bir reno kardeşiniz olarak yırtılmamanız için bana ulaşınız. Gerekeni yaparız hep beraber.

Koyu Renk Araba Fırçaylan Zaten Yıkanmamalı Birde Püf Noktası Bez Bezin Çok İyi Olması Lazım Kurularken Buna Rağmen Yinede Harelenme Oluşuyor Siyah Yada Koyu Renklerde Tabi Göz Hemen Takılıyor Ve Sinir Bozuyor Ara Ara Cila Yapmakla Gitsede Bir Süre Sonra Yine Oluyor Yapacak Birşey Yok Siyah Yerine Beyaz Almak Lazım En Güzeli Ama Bende Siyah Araba Kullananlardanım Seviyorum Ne Edem

Geri