Siyah megane su lekeleri acill cevap lütfen...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan sezz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

sezz

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar benim 2007 model siyah meganım var benden önceki sahibi aracı çoğunlukla petrollerde falan yıkatmış kapı iç kısımlarında su kireç lekeleri var bunu yok etmek için ne yapmam gerekir?.çok kötü duruyor bu şekilde.acil yardım....

Sabunlu suyla yıkadıktan sonra cila atabilirsin o bölgelere...

ÜYE TANITIMLARI

boyadaki kireç lekelerini clay bar (kil) geçiriyor diye duymuştum.

Elma sirkeside güzel bir çözüm olacaktır . %60sirke %40 su karışımı ile .

birayla temizleyebilirsin. kireç lekeleri, reçine vs temizlemek için birebir. skol tarzı litrelik biralardan kullanabilirsin.

birayla temizleyebilirsin. kireç lekeleri, reçine vs temizlemek için birebir. skol tarzı litrelik biralardan kullanabilirsin.

Efesle temizlese ne olur tuborgla ne olur yani farkli etkilere mi sahip ? :) Hem belki adam yaparken 1 yudum almak isteyecek skol mu icsin simdi yani :)

Efesle temizlese ne olur tuborgla ne olur yani farkli etkilere mi sahip ? :) Hem belki adam yaparken 1 yudum almak isteyecek skol mu icsin simdi yani :)

illah arabaya dökerken yudumlarım diyorsa bi yudumdan bişey olmaz skol iyidir :D ha yok bende para çok yarısını içer yarısını boca ederim diyorsa efes candır :D

o değil de kokuyu alanlar hemen nasıl damlıyor konuya :D :D

teşekkürler arkdaşlar bira yada elma sirkesi ilk defa duydum bunları kesin çözümmüdür :D hepsini arabaya harcamam tabiki arada bi fırt çekeriz :)

arkadaşlar elma sirkesiyle sildim ve tamamen lekeleri geçirdi çok teşekkürler yardımlarınız için.

Geri