Sis far ampulü değişimi

FOREVER007

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar forumda yeniyim.2000 megane coupe de yeni aldım.Sis farlardan birini yanmadığını farkettim.yanan beyaz ışık veriyor.xenon falan olabilir dedi kardeşim.bende anlamam.biraz araştırdım ama 2000 megane h1 ampul yazıyor internette.bugünde herhangi bir siteden h3 olarak gördüm .hangisi doğru?Birde böyle bir ampul alsam değişimini ben yapabilir miyim?ampulü takmak zor mu?

Birde arabam otomatik ilk çalıştırma esnasında devri 2000 sizce normal mi? Cevaplarınızı bekliyorum arkadaşlar.

ampül tipi sis için h1 . xenon kitse bilmiyorum. bugün ben sis farımı değiştirttim serviste benim araçta yukarıdan el girmiyor değiştirmek için alttan ulaşmak gerekiyor zor bi işlem değil ancak aracı kaldırıp öyle değiştirmek durumda kaldılar.

kardeş kaça değiştirdiler

kardeş kaça değiştirdiler

bakım vs yaptırdım oyüzden net fiyatı bilmiyorum ancak servis şart değil basit bi işlem uygun bi fiyata heryerde değiştirirler

İki çift ampül alıp ikisini değiştirin derim, sisler normalde sarıdır. Gökberk!in dediği gibi aracı kaldırmanız lazım, oto elektrikçiye gidin halleder on dakikada. standart ampül takarsanız işçilikle beraber tahminen 30- 35 alır en fazla.

arkadaşlar megane coupelerin sis farlarını kendiniz değiştirebilirsiniz.Geçen eşimin abisi hafif yere eğildi elini sis farına uzattı ve ampulu çıkardı.Bende masraf yapmamanız için cevap yazmak istedim.bir siteden 15 liraya iki lamba aldım kendim bu yöntemle çok basit bir şekilde değiştirdim.

Geri