Sırf ön tampon için alınır.

1.7 Brodway Nedir Laaa, Bu Zamana Kadar Neden Duymamışız Hacım Bunu qw

​Eskiden txe'ymiş bu arkasını kesip uzatmışlar:deli4500'e biter buda 1.7 olayını bende çözemedim 22.00'dan sonra ayran içiptemi verilmiş ilan:slcbizmi cahil kaldıkıslık

1.7 Brodway Nedir Laaa, Bu Zamana Kadar Neden Duymamışız Hacım Bunu qw
Ben bi anlasam.:D
​Eskiden txe'ymiş bu arkasını kesip uzatmışlar:deli4500'e biter buda 1.7 olayını bende çözemedim 22.00'dan sonra ayran içiptemi verilmiş ilan:slcbizmi cahil kaldıkıslık
Abi az önce aldık 12 gibi sıfır sıkıntı hehe 1.7 bende hiç duymadım.

İçi privilege hehe

sahibinden de bunun gibi ilanları toplasalar valla komedi gösterisi olur :)

64975567.webp

1. Sahibinden de bunun gibi arabalar ile komedi gösterisi yapılamaz . Bu arabalardan anlamayan dalga geçmesin.
Bu gibi arabalar alaya alınacak arabalar değil .
2. Bu araç bildiğimiz Renault 9 Turbo Faz1

Muhtemeldir ki 1.4 Turbo motorunu söktüler , yerinede güçlü bir motor takmak için 1.7 motoru swapladılar .
Araç bakımsız kalmış ama tamponlar orjinal .
Halen de gideri var .

1. Sahibinden de bunun gibi arabalar ile komedi gösterisi yapılamaz . Bu arabalardan anlamayan dalga geçmesin.
Bu gibi arabalar alaya alınacak arabalar değil .
2. Bu araç bildiğimiz Renault 9 Turbo Faz1

Muhtemeldir ki 1.4 Turbo motorunu söktüler , yerinede güçlü bir motor takmak için 1.7 motoru swapladılar .
Araç bakımsız kalmış ama tamponlar orjinal .
Halen de gideri var .

Mı yoksa gtx bumu senin resmini attığın louisiana değilmi?Oda 1421 cc değilmi?Sahibi tam değerleri verse ya?Swaplı motormu yoksa bumudur sence araç???

İsviçre pazarına özel olarak satılan ve fransada dahi bulunmayan bir model “Renault 9 Cheverny”
3 farklı versiyon ile satışa sunulmuştur.Bunlar TX,GTX ve TXE.
Aynı zamanda Renault 11 kasası ile de satılmıştır.

Motor olarak 1.7L,1721 cm3 ve 75hp üreten motor kullanılmıştır.

r9chevernyeea070nr1.jpg

Geri