Şimdi Görenler Hayrete Düşüyor

ardadrmz

Arda Durmaz, T.C Vatandaşı,
Kayıtlı Üye
06-Ankara
Sezercik ile oynadığı Öksüzler filminde bir sıpanın açık artırmayla satılma sahnesinde, "Benim olacak fıstık, binecem üstüne, vurucam kırbacı, vurucam kırbacı, babam çok zengindir, çuvalla para verir" repliğiyle beyinlere kazınan,
1374686668_80_2.jpg

1374686688_80_14.jpg

Sıtkı Sezgin (60), sinemadan uzaklaşmasına rağmen, kurduğu küçük tiyatro ekibi ile çocukları eğlendirmeye devam ediyor.
1374686674_80_5.jpg

Adile Naşit, Münir Özkul gibi pek çok sevilen sanatçı ile onlarca filmde kamera karşısına geçen Şişko Nuri, Yeşilçamın ihtişamlı günlerini kaybetmesiyle sinemadan da uzaklaştı.

1374686676_80_6.jpg

Bir gün yeniden sinemaya dönebilmeyi umduğunu, kendisine rol verilmesi halinde seve seve görev alacağını söyleyen Sezgin, Yeşilçamın vefasızlığından yakındı.

1374686686_80_12.JPG

1374686684_80_11.JPG
1374686672_80_4.jpg

Sezgin, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yaklaşık 40 yıl 300e yakın Türk filminde rol aldığını, "Şişko Nuri" adını kendisine Orhan Boranın verdiğini söyledi.

Yeşil Çam Dönemini Özledik Ama Hiç Kimse Münir Özkul Adile Naşit Kemal Sunal Tarık Akan Gibi Oyuncular Gibi Olamaz Hiç Argo Kullanmadan Bizleri Güldüren Bir Dönemdi

Yeşil Çam Dönemini Özledik Ama Hiç Kimse Münir Özkul Adile Naşit Kemal Sunal Tarık Akan Gibi Oyuncular Gibi Olamaz Hiç Argo Kullanmadan Bizleri Güldüren Bir Dönemdi

aynen öyle abicim küfür etmeden güldüren insanlardı:bravo..şimdi gülmenin kaliteside kalmadı ..örnek veriyorum pis yedili:sinirli diye bir saçmalık var ve insanlar buna kahkaha atıyor zevkler tartışılmaz ama neyse hadı yine kızdımhehe

aynen öyle abicim küfür etmeden güldüren insanlardı:bravo..şimdi gülmenin kaliteside kalmadı ..örnek veriyorum pis yedili:sinirli diye bir saçmalık var ve insanlar buna kahkaha atıyor zevkler tartışılmaz ama neyse hadı yine kızdımhehe

Pis Yedili Nedir Yaa İlk Bir Bölümün Yarısını İzledim Ve Direk Kanal Değiştirdim Saçmalıktan Öte Bir Şey Değil Hala Hababam Sınıfını Yakaladığımda İzlediğimde Gülebliyorsam Kalite Budur İnsan Sıkılmadan İzliyor Ve Kahkaha Atabiliyor Halen

Pis Yedili Nedir Yaa İlk Bir Bölümün Yarısını İzledim Ve Direk Kanal Değiştirdim Saçmalıktan Öte Bir Şey Değil Hala Hababam Sınıfını Yakaladığımda İzlediğimde Gülebliyorsam Kalite Budur İnsan Sıkılmadan İzliyor Ve Kahkaha Atabiliyor Halen

abi ben pis yedili ve akasya durağına 1.5 dakika dayanabiliyorum fenalıklar basıyor sonra hehehababam sınıfına her seferınde ılk defa ızlıyormus gıbı gulerım dedıgın gıbı kalıte budur..:eyv

abi ben pis yedili ve akasya durağına 1.5 dakika dayanabiliyorum fenalıklar basıyor sonra hehehababam sınıfına her seferınde ılk defa ızlıyormus gıbı gulerım dedıgın gıbı kalıte budur..:eyv

Kesinlikle Öyle :eyv

Helal olsun adama bu yaşına rağmen sahnelerden kopmamış.

Allah uzun ömürler versin sempatik bir insan kendisi.

Yeşilçamın vefasızlığı diyorlar ya ben anlamıyorum, yeşilçam da diğer film sektörleri gibi işi biten adamı harcar, ne bekliyorlar ki, hele ki günümüzde türk sineması festival ve holywood çakması film yapma yarışına girmişken..
artık devir 2 dakikalık şöhretlerin, küfürlerin havada uçuştuğu ucuz filmlerin ve şovların devri. Eskiyi mumla arasakta bunu değiştiremeyiz artık. ne ekersen onu biçersin..

Geri