Silgeç sıkıntısı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan engin4545
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

engin4545

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
muz tipi silecekleri söktüm ses çıkarıp duruyordu. orjinal valeo marka 40 cm lik telli den taktım. fakat şöför tarafı dönüşte atlama yapıyordu. bende yerlerini değiştirdim. yine yaptı. kolun değişmesi gerektiğini düşünüyorum. acaba sizler ne dersiniz. tek kol satılır mı ki? birde bu gün turtlewax cilayı camda denedim. hem su kaydı hemde silgeç atlama yapmadı. ancak cila zamanla çıkar diye düşünüyorum. bu adresteki ürünü almaya karar verdim. bir de kolu değiştirmeyi düşünüyorum. buna benzer sıkıntısı olan var mı? çözüm önerilerim sizce nasıl?

Dene bakalim

denedim duzeldi. Ancak kolu kendim ayarliyayim derken fazla sıkınca frezenin ucu gitti. Dgismisken ikisinide degisyirdim. Birde kalorifer pervanesinin usyundeki plastik kırık idi. Usta bunuda degistir dedi. Boylelikle hava dahada artti. 25 tl parca 30 iscilikle ciktik sanayiden

geçmiş olsun

silecek suyuna deterjan koyun. sıvı bulaşık deterjanlarından yarımdan biraz fazla çay bardağı koyun . ben öyle kullanıyorum. eskiden atlama ve ses yapardı artık yapmıyor. br deneyin.

Geri