:) Silecek

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Caddecix
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Caddecix

Barış YAYLI
Bilgi Girilmemiş
Sabahtan ders arasında şaşmaza gidip megane coupem için clio 3 arka silecek aldım..En yakın zamanda takıcam uyar inş:)) bide okulda elimde clio 3 sileceği ile gezmek çok garip bi durum binlerce kişi içinde bi çanta araması yapılsa çantadan clio 3 arka sileceği çıkacak..:)) duruma bak:)) eskiden başkentte okuyan bi arkadaşta kantinden elinde komple egzost takımıyla geçmiş..:))

cikma bulamadin mi ?

hehe nasıl egzoz takımıyla geldi ya çok güldüm bu olaya :)) hayırlı olsun

hehe nasıl egzoz takımıyla geldi ya çok güldüm bu olaya :)) hayırlı olsun
:D normal bir arkadaşım yok ki hepsi asfaltta doğmuş :))

cikma bulamadin mi ?
kardeşim baktım bi tane çıkmacıya herşey var o yok zaten olsa bile 50 tl falan derler dedi anlıcağın düdüklicek insan arıyolar bende clio 3 arka silecek aldım sıfır onu taktım onur abide öyle yapmıştı güzel durdu yaw beğendim

yildiz sanayide 5-6 tane cikma renocu vardi haber etseydin beraber bakardik neyse hayirlisi olsun bi daha haber ver ama :)

Barış kardeşim aramada çantandan sigara alkol veya benzeri kötü amaçlı birşey çıkacağına silecek eksoz çıksın bu senin ne kadar temiz ve hobilerine bağlı zararsız olduğunu gösterir bu yolda devam kardeşim :eyv

Barış kardeşim aramada çantandan sigara alkol veya benzeri kötü amaçlı birşey çıkacağına silecek eksoz çıksın bu senin ne kadar temiz ve hobilerine bağlı zararsız olduğunu gösterir bu yolda devam kardeşim :eyv
teşekkür ederim hakkımdaki görüşleriniz için..

yildiz sanayide 5-6 tane cikma renocu vardi haber etseydin beraber bakardik neyse hayirlisi olsun bi daha haber ver ama :)
tamamdır kardeşim yaw ders arasında bi gidip geleyim dedim bide ben pek çıkma parça taraftarı değilim sonuçta kazalı başına bi sıkıntı gelmiş bir aracın parçasını aracıma takmak istemedim..

sorarlarsa okulun camlarını silecem dersin :)

Geri