Silecek su fiskiyesi

oguzhancekic

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Merhaba arkadaşlar silecek suyunun geldiği fiskiye tıkalı ve su atmıyor onu yerinden nasıl çıkarırız ya da nasıl temizlenir

İğne ile açabilirsin uCu tıkanmış olabilir

İğne ile temizleyin yada mesela benim yaptıgım gibi o delik yerlere wd-40 sıkabilirsiniz kireç vs tortu oluşumu yapmışsa eğer onlarıda giderecektir

İğne ile temizleyin yada mesela benim yaptıgım gibi o delik yerlere wd-40 sıkabilirsiniz kireç vs tortu oluşumu yapmışsa eğer onlarıda giderecektir
Yahu bu WD40 nelere kadir arkadaş. Bence iğne ile kireç çözücü yollamak lazım eğer plastik aksami eritmez ise.

Duman ile iletişimle gönderildi.

40 yıldır gariban bir iğne ile hallediyorum valla ben :))

İğne ile açtığım çok uzun gitmiyor onu yerinden söküp sirkeye batırmak istiyorum tertemiz olsun diye nasıl sökülür biraz kurcaladım ama kırmak istemiyorum sökemedim :D

Elektrikçilerde hava var, onu basıyorlar 2 dk tertemiz. Ne kendini yoruyon

Elektrikçilerde hava var, onu basıyorlar 2 dk tertemiz. Ne kendini yoruyon

Kendimi yorma söz konusu değil maksat boş zamanımda kendim yapabileceğim işleri halletmekti elimizden geldiğince

Cam suyunu sürekli antifirizli kullanırsanız sorun olmaz. Biraz su atıyorsa şu halinle bile antifiriz açar. Yada sürekli kaynamış su kullanın.

Cam suyunu sürekli antifirizli kullanırsanız sorun olmaz. Biraz su atıyorsa şu halinle bile antifiriz açar. Yada sürekli kaynamış su kullanın.

biraz sert asıldım ve fiskiye kafalarını söktüm ama bu sefer hortumlarda sorun olduğunu gördüm bir ara onlarıda söküp temizlicem normal çeşme suyu kullanıyorum kaynatınca kireç gider diyorsan suyu kaynatıp koyarım bir kenara sonra arabanın bagajda durur

Geri