silecek değiştirmenin garip ama kolay yolu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan yacun
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

yacun

Yalın ACUN,
Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Değerli bir arkadaşım sayesinde ilginç bir bilgi öğrendim , sizlerle paylaşayım istedim... Malum silecekler yerindeyken kalkmıyor çünkü kaputun üst kısımına takılıyor. Aracın içine binip kartı yuvasına sokup silecek konumunu bir kerede en alt seviyeye çekince silecek yaklaşık 80 derecelik açıyla açılıp o konumda kalıyor. Rahatlıkla silecekleri camdan kaldırıp değiştirip geri kapatabiliyorsunuz. Belki bilinen bir şeydir ama ben yeni öğrendim sizlerle paylaşayım istedim:eyv

Enteresan :) benim arabada olacakmi merak ettim. Eve geçince ilk isim denemek olacak :)

Güzel ve faydalı bir bilgi bende merak ettim valla birazdan denicem :eyv

hatta babamın laguna 3 ünde de bu kaput silecek ilişkisi var bende onda deneyeceğim. Clio4 lerde de var belki tüm bu tip modellerde oluyordur:D

Clio 4 de dun demedim ben ama yapamadim.

Gerçi araçla giderken denedim o yüzden olmamis olabilir. Durunca tekrar denerim demistim ama unutmusum :)

Clio 4 de dun demedim ben ama yapamadim.

Gerçi araçla giderken denedim o yüzden olmamis olabilir. Durunca tekrar denerim demistim ama unutmusum :)
Hocam start stoba bile basma sadece kartı yuvaya koy sonra direk en alta çek:eyv

clio 4 lerde böyle bir ıkıntı yok ama denemeye değer. peki geri indermek için racı çalıştırmak mı gerekiyor yoksa kolu yukarı çıkarınca iniytor mu?

çalışmasına gerenk yok. kolu geriye çekince eski pozisyona dönüyor

Az önce denedim, clio 4 lerde de oluyor :)

Bu bilgi aracın kullanım kitabında da mevcut.

Geri