Sifir araç aldim mağdur oldum ne yapmam gerek

Speedarslan

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
3 gün önce sifir km yeni araç aldim ve arabada sorun çikti geri vitese taktigimda ayagimi kaldirirken debriyajdan ses geldi vites kutusu içinden sorunu tespit etmek için arabayi söktüler halatta sorun var dediler araç daha 22 km de, bende kabul etmedim aracimin değişimini istedim kabul etmediler lanet olsun... Yillardir renaultcuyum artik bir daha almicam bana yol gösterin ne yapmam gerekli

Sifir arabada nasil sorun oluyor ve değişim olmuyor parayi yoldami topluyoruz birileri bişey söylesin şaşirmiş vaziyetteyim

ve aldıgım cevapta şu plaka takılmış araç garantideymiş gereken yapılırmış.. iyide kardesım ben daha arabayı kullanamadımki 22 km yol gittim geri geldim 1000 km 2000 km yol yapsam tamam derim garantısı var yapılır araba daha yol yapmadı.. direk değişim olması gerekmıyormu ??

"" Ayıplı Mal "" - Hiç beklemeden Tüketici Hakları na Başvurun derim..

Size araci satan kisinin masasinin uzerine emaneti koyun koyun bakin o zaman kuzu olurlar... tabi saka bir yana

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Plaka iptali olur iade olur zorlayin

elinizde ki halatın değişim raporuyla tüketici haklarına başvurun ve renault un Türkiye ve fransa da kimerkezlerine mail anlatın durumunuzu anlatan yardımcı olacaklarına inaniyorum

Plaka iptali olur iade olur zorlayin

+1
Israrcı olun, aksi halde aracınızı teslim alırsanız garanti dahilinde işlemi kabul etmiş olursunuz, yeni araçla değişim isteğinizin kabulü çok daha zorlaşır. Sabırla ısrar edin, internette araştırıp ilgili bütün yurt içi ve dışı merkezlere mail atın. Can sıkıcı birkaç günün ardından istediğinizi yaptırabilirsiniz ama uğraşmanız gerekecek. Lanet olsun verin arabamı dediğiniz anda yapılan işlemi o şekilde kabul ederek aracı teslim almış olacağınızı unutmayın.

Geri