Seyir halinde anlik dit dit ariza sesi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan bediboy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

bediboy

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar merhaba, 2015 edc şanzıman aracımda son 2 ayda yaklaşık 1 saniye süren seyir halinde arıza sesi veriyor dıt diye ikaz lambası da yanıyor ama sarı anahtar mı stop mu bilmiyorum çünkü aşırı hızlı geçiyor son 2 ayda 3 kez falan oldu. Aküm yeni 72 amper. Başına gelen yada neden olabilir fikri olan var mı ?

Bugün Elm327 sipariş verdim ancak ddt4all uygulamasının linki ölmüş forumda bulamadım elinde olan varsa upload edebilir mi yada wetransferden mail de atabilir. Saygılar.

Kış aylarında süratli kullanırsanız ani hareket ve dönüşlerde esp uyarısı yanıp sönüyor.

Fransizlarda olan sebepsiz elektronik uyarilardan biri olabilir. Bende hiç olmadı.

Kış aylarında süratli kullanırsanız ani hareket ve dönüşlerde esp uyarısı yanıp sönüyor.

Peki dııt diye ses çıkıyor mu esp devreye girdiğinde normalde hiç sesli ikaz çıkardığını duymadım da, büyük ihtimalle yarın elm327 cihazım elime ulaşır bağlar bilgi veririm buradan

Fransizlarda olan sebepsiz elektronik uyarilardan biri olabilir. Bende hiç olmadı.
Sizin aracınız kaç model? Dediğiniz gibi Fransızı vs farkeder mi bilmiyorum ama Renault araçlar elektronik manada hassas gibi sanki ben alalı 4 ay oldu hiç sıkıntı vs yok bi bunu yapıyor ayda yılda bir ama sebebini merak ediyorum

Seyir halindeyken gelen dıt dıt dıt uyarısı kapı veya bagajdandır araç salandıkça ayarsız olan kapı bagaj açık uyarısı verir kaybolur.

Hareket halindeyken bende hiç olmadı bu uyarı sadece park halinde vitesN konumunda iken kapılar acilirsa P konumuna al diye dit dit dit seklinde uyarı veriyor. Ama sizdeki sorun kapilardan kaynaklı olabilir arkadasimizin dedigi gibi. Hareket halinda kapı almasa bile ilk kademe acildiginda da bu uyariyi verir.

Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Hareket halindeyken bende hiç olmadı bu uyarı sadece park halinde vitesN konumunda iken kapılar acilirsa P konumuna al diye dit dit dit seklinde uyarı veriyor. Ama sizdeki sorun kapilardan kaynaklı olabilir arkadasimizin dedigi gibi. Hareket halinda kapı almasa bile ilk kademe acildiginda da bu uyariyi verir.

Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bi süredir hatayı almıyorum ddt4all programını kurdum beyinlere falan bağlandım ama bi türlü arıza okuma silme kısmını bulamadım gizli özellik bile açtım.

benimde ayni dedigin sekilde basima geldi sadece bir kere tesadufen gostergeye bakarken denk geldim aku isareti cikmisti kirmizi renkte uyariyla akumde bir problem yok bende anlayamadim sebebni

Sag ön koltukta çanta torba vs hafifçe bir yük varsa.. bozuk zeminde ya da ani bir harekette ağırlık sensörü emniyet kemer ikazı anlık uyarı sesi çıkarıyor olabilir.

Geri