Sevgiliye Yapılacak Doğumgünü Sürprizi?

barca1899

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
S.A. Arkadaşlar yeri mi bilmiyorum ama sevgiliye dogum gununde ne gıbı surprızler yapılabılır..Fazla para haracanmadan güzel bir şekilde araba da var çok şükür..Tecrübelerinizden fikirlerinizi bekliyorum qw

unutmus gıbı davran hıcbısey yapma..süpriz olur , çok şaşırır.. :D

şaka bi yana , ben hep ıhtıyacı olan seyler alırım özel gunlerde..mesela kazagı hırkası yada ayakkabısı eksıkse onu alırım.. en guzelı o şekilde bısey yapman olur.. sonucta hem kullanıcak hem de sevınıcek ;) bıde denız kenarı yada guzel değişik bı mekana götürüp bi pasta getırt (onceden anlas garsonlarla) yeterlidir bence..
ha degısık ılgınc seyler arıyorum dıyosan düşüneyim ona göre bişeyde :)

Arabanın arkasına doğum günün kutlu olsun tarzında bir yazı yazdırıp kapısına gidersin o arabaya binecektir tam bindiğinde pasta olsun sen hala olma orda arıcaktır seni arabanın içine oturup beklemesini söle sonra elinde pankartla gel artık pankartta ne yazar bilmem :)

çalışıyorsan ya da okuyorsan yani senin meşgul olduğun saatte o müsaitse ve nerede olacağı kesin belliyse, pat diye karşısına çıkarsın yaptığın diğer hazırlıklarla ve 19bao07 nin dediği gibi ihtiyacı olan bir şeyi saptayıp o yönde çok küçük de olsa bir hediye diğer bir ton hediyeden çok daha özel ve değerlidir bence de.

ayrıca madde olarak hediyeden çok zaman, fikir, gidilen bir yer vb hediyeler de daha kalıcı olur diyeceğim ama tabii kişiden kişiye değişir.

Ben Telefon almıstım :)

teşekkürler arkadaşlar fikirleriniz çok güzel kesin uygulayacağım arabanın arkasına yazı kafama çok yattı diger fikirlerde cok guzel tesekkur ederim herkese selamlar

Çeşitli süprizler yapılabilir yukarıda denilenler gibi yada arabası varsa bütün arabasını kalp şeklinde postilerle yazılarak bişi yapabilirsin =)

Geri