Sesli Komutu Androide Bağlama

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan skde2k4
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

skde2k4

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar merhaba.
Yaklaşık 1 hafta önce 2016 clio icon alarak aranıza katıldım. Araçta r-Nav mevcut.

Direksiyon üzerindeki sesli komut tuşu sanırım sadece iphone ile çalışıyormuş (kitapçıkta öyle yazıyor)
Benim telefonum android. Sesli komutu androide bağlamanın bir yolu yok mudur.

İkinci sorum ise, yine direksiyon üzerinde 4 adet hız kontrol tuşu var (gereksiz) ama radyo kanal geçişi yada usb mp3 geçişi için bir tuş koymamışlar sanırım. Yoksa ben mi bulamadım ?? Ses kontrolün olduğu kolcuğun üzerindeki tuşları denedim ama olmuyor.

Şimdiden teşekkürler

Capturda sesli komut var ve telefonum Android. Bluetooth ile eşleştidikten sonra sıkıntısız çalışıyor. Clio lardakinden çok farklı değildir diye düşünüyorum.Bende RLink var ama R-Nav da da benzerdir.

Cruise kontrol tuşu sanırım bahsettiğiniz.Ses arrtırma-eksiltme tuşunun üstünde 2 adet tuş olması lazım.Soldaki kanal,usb ,blueetoth değiştirme düğmesi.

Eşleşmede sorun yok cihaz eşleşiyor fakat sesli komut tuşuna basınca bluetooth cihazı desteklenmiyor diyor. Bu arada araştırdığım kadarıyla r-link ile r -nav arasında baya fark var.

Benim bildiğim bu sesli komut aracın sesli komut tuşu. Bunun için de R-Link olması gerekiyor. Benim telefon iphone ama çalışmıyor.

R-Link de sesle komut verme durumunda sesi algılamıyor araç daha 1 haftalık ne yapabilirim

R-Link de sesle komut verme durumunda sesi algılamıyor araç daha 1 haftalık ne yapabilirim
Pek emin değilim ama RLink aktif olmamış olabilirmi.Aracı aldığınız bayi aktivasyonunu yapıyor ve 2-3 gün içinde açılıyor.Bağlantı durumuna bir bakın derim. Ve aracı aldığınız bayiye sorun Rlink aktivasyon yapıldı mı diye

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

R link aktif mi ? Emin değilim ama aktivasyon yapılmadıysa olabilir.bağlantı durumuna bakın derim.

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

teşekkür ederim herhalde yapılmadı bayiye sorayım

Geri