Ses sistemi yapacaklara tavsiye..

Meqqy_19

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar bizzat kendimde böyle yapmayı düşünüyorum.. Fazla abartı olmayan kaliteli bi şekilde bass ı ve sesi alabileceğiniz bi tavsiye vercem size yapacak olan arkadaşlar olursa yardımcı olmuş olurum inşAllah..

Pioneer Deh 2320UB Teyp / USB & CD Çalar = 230 Lira
Jameson USA 505 Amfi 1400 watt = 150 Lira
Pioneer Çift Bobin 1400 watt woofer 130 Lira + Kutu olursa 40 50 daha ekleyebiliriz..
Ön kapılara 13cm lik pioneer 130 watt = 60 lira
Arkalarada Oval Pioneer 400 watt = 140 lira

Toplam 750 lira :) Amfi bence iyi çalışıyor eğer daha fazlasını takmayacaksanız yaklaşık 5 aydır kullanıyorum sorunsuz ama amfiyi değiştirmek isterseniz 800 e tamamlayabilirsiniz.. Benden tavsiyedir.. :)

benim yapmaya çalıştığım sistem. paylaşım için teşekkürler :eyv bendeki ;

pıoneer 5350 ub teyp:235 tl
10cm pioneer 110 w hoparlör :50 tl
arkalara pıoneer 400 w oval hoparlör: 100 tl
sırada amfi ve bass var. memnun musunuz onlardan ??

benim yapmaya çalıştığım sistem. paylaşım için teşekkürler :eyv bendeki ;

pıoneer 5350 ub teyp:235 tl
10cm pioneer 110 w hoparlör :50 tl
arkalara pıoneer 400 w oval hoparlör: 100 tl
sırada amfi ve bass var. memnun musunuz onlardan ??

Amfimden memnunum bende şimdi 800 watt next woofer var sağlıklı bi şekilde çalışıyor ama kulak alışınca ses az gelmeye başlıyo 1400lük pioneer almayı düşünüyorum.. Bende amfiyi çok araştırdım.. Jamesonun en sağlam modeli usa 505 diyorlar.. Wattı yüksek fiyatları aynı civarda olan jamesonlarda var ama arıza verme ihtimali olabilir.. Ben dediğim gibi 4 5 aydır kullanıyorum sıkıntısını görmedim..

Amfimden memnunum bende şimdi 800 watt next woofer var sağlıklı bi şekilde çalışıyor ama kulak alışınca ses az gelmeye başlıyo 1400lük pioneer almayı düşünüyorum.. Bende amfiyi çok araştırdım.. Jamesonun en sağlam modeli usa 505 diyorlar.. Wattı yüksek fiyatları aynı civarda olan jamesonlarda var ama arıza verme ihtimali olabilir.. Ben dediğim gibi 4 5 aydır kullanıyorum sıkıntısını görmedim..
eyvallah :eyv amfi de ısınma ve akü sorunu olmuyor dimi.

eyvallah :eyv amfi de ısınma ve akü sorunu olmuyor dimi.

Benim arka koltukla woofer arasında kalıo bagajda 1 2 kere baktım hiç ısındığını farketmedim ısıya karşı korumalı gerçi o çoğu amfilerde var ama..

Geri