Öncelikle tüm RFC ahalisine iyi geceler diliyorum. Son günlerde kafamızda olan bir işi hayata geçirmeyi planlıyorum. Kangoo aracımıza ses sistemi kurmayı düşünüyorum. Amacım çok fazla maliyetli olmayan sadece müziği açınca adam gibi ses vericek bassları falan düzgün alabileceğim daha doğrusu 17-20 yaş arası birine göre bir ses sistemi yapmak. Bu konuda pek fazla bilgim yok. Ne eklemeliyim ne yapmalıyım pek bilmiyorum. Şu an elimde JBL marka 1000W gücünde subwoofer var. Anfiyi henüz almadım. Aslında bu ikisini kurunca bayağı bir değişim olucak. Zaten özellikle kafama takılan da anfi seçimi. Çok pahalı olmamak kaydı ile elimdeki subwooferı kaldırabilecek üzerine orjinal hoparlörler üzerinde yapılacak bazı değişimlere de açık olacak (pek bilgim yok component mid takımı vs.) bu değişimleri yaptığımda performansta sıkıntı yaratmayacak bir anfi arıyorum. Siz hangi anfiyi önerirsiniz? Ucuza nerde bulabilirim? Ve değişim dediklerim için önerilerinizi örneğin: x anfisini al, y mid takımı veya z componentlarını şuraya ekle şeklinde alabilir miyim? Biraz uzun yazdım. Umarım başınızı ağrıtmamışımdır. Herkese şimdiden teşekkürler. İyi forumlar.