Ses sistemciler ne dersiniz

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan meganne
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

meganne

Yasaklı Üye
Bilgi Girilmemiş
50 watt rmslik amfim var.

focal access 130 : 450 tl
normal bir kompanent : 150 tl

usb den müzik dinliyorum. cd ile uğraşmayı sevmiyorm.
prof bir sistem olmayacak yani.

sizde focali alsam usb den 312kb lik mp3 ile fark yapar mı

değmez hocam boşuna para.. sistemin komple teybinden amfisine kablosuna kaliteli marka focal falan olsa yap derim ama alt tarafı megane da kulanıcan ne gerek var. al jbl component jbl 6508 işine bak..boşuna para verme derim..

tşkler.

değmez hocam boşuna para.. sistemin komple teybinden amfisine kablosuna kaliteli marka focal falan olsa yap derim ama alt tarafı megane da kulanıcan ne gerek var. al jbl component jbl 6508 işine bak..boşuna para verme derim..

amacım. sq sistem gibi bişey yapmak :P
tabi bu kadar az paralarla olmaz ama, kendi çabımızda bişeyler yapmaya çalışıyoruz, hevesimizi almaya çalışıyoruz:P

şunları yapmayı düşünüyorum:
ekleme veya çıkarma yapmam gereken yerler var mı acaba

ana unite nakamachi : 3 volt subwoofer çıkışı, 1 adet 3 volt rca çıkışı var.
amfi kicker zx.350.4 : 4 X 60 watt rms

kompanentler bu
http://www.sahibinden.com/ilan/yede...c-mt-502-13cm-mid-bass-takimi-144798153/detay

bu da ekolayzer:
http://www.sahibinden.com/ilan/yede...c-4-band-parametrig-equalizer-152631668/detay

subum zaten var.
arka 2 hoparlörde teypten beslenecek. hoparlör dual cone pionner.

Abi valla bana sorarsan ses sistemi işinde kesinlikle teybin Pıoneer olacak ben diğer markalarıda denedim ama hikaye gerisi. Bende Pıoneer deh-6750mp var animasyonlu ekran mp3 cd çalar emin ol ses kalitesi mükemmel bayada eski modeldir bilirsin belki. basım pioneer champion series 1400 watt anfi Hei marka 800 watt 4 kanal bası köprülü bağladım. eski serilerden Pioneer oval hoparlör var bir çift yine eski serilerden 10 cm Pioneer hoparlör ve ön konsolda 2 tane orijinal Renault 9 hoparlörü var. Bunların hepsi teypten besleniyor. amfi sadece basa çalışıyor. Prof değil ama ses sistemim gayet güzel ben memnunum.

güzeldir tabiki.
pioneer teyp güzel ama ben ısınamadım, küçük pioneer yazısına, o yüzden almadım pioneer
benimde şimdiki sistem eski pioneerler üzerine kurulu. ts-s20, ts-165 ama sıkıldım.
güç değil kaliteli ve berrak ses arıyorum.

Illa focal takicaksan ps165 al 2.el onlere takarsin ayni fiyat arka kapilara focal ıs serisini tak ana unite pioner kullan kesinlikle sq sistem yapmak cok ciddi paralar ister minimum 15.20 bin lira

tşkler. ps serisi hoşuma gitmiyor. focal access 130 hoşuma gidiyor. 15-20 bin liraya da giderim ikinci el konser ekipmanları alırım :=)

Geri