Serviste geri görüş kamerası ve balık sırtı anten

KrAlex10

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Merhaba 2006 makyajlı kasa icon var bende. Serviste bugün sordum 870 lira dediler geri görüş kamerasına. Sizce bu fiyata taktırmalı mıyım? Değilse başka önerebileceğiniz bir yer var mı Ankara için? Bir de balık sırtı anten yerine geçen plastik radyonun çekişi etkiler mi acaba? Bugün bir aksesuarcı etkileyeceğini söyledi ben de taktırmaktan vazgeçtim.

Balık sırtı anten radyo sinyal kalitesini hemen hemen yarı yarıya düşürürüyor orjinalindeki kaliteyi bulamazsın yüksek yerlerde ve şehir dışında radyo zor çeker yada hiç çekmez bence orjinalinden şaşma

Balık sırtı anten radyo sinyal kalitesini hemen hemen yarı yarıya düşürürüyor orjinalindeki kaliteyi bulamazsın yüksek yerlerde ve şehir dışında radyo zor çeker yada hiç çekmez bence orjinalinden şaşma

Balık sırtı anteni önermiyorlar.
Kamera konusuna gelince de servis aşırı fiyat çekiyor. İstanbulda ve izmirde 250-300 liraya montajı ile birlikte yapan arkadaşlar var. İstanbul'dan Ulaş diye bir arkadaştan aldım ve kargoyla gönderdi. Montajı kendim yapacam dedim diye 200 TL ye kamerayı ve gerekli kablo + aparatları hazır şekilde kargoladı. Kendim taktım. Montaj videosunu da paylaştı, telefondan da destek sundu. Biraz eliniz yatkınsa videoya ve tarife göre kendiniz takarsınız. Biraz zaman alıcı ve yorucu oluyor ama tarife göre kendim yapmayı zorlanarak ta olsa başardım. Ankarada da bu işi yapan birileri vardı sanki. Üstelik çok net görüntüsü var. Ben şahsen beğendim. 4 kat para verip kötüsünü takarlar diye çekinerek bu şekilde çözdüm. Tekrar ediyorum. Eliniz yatkınsa kendiniz de yapabilirsiniz. Değilse birilerini bulmanızı tavsiye ederim. Sanayideki ustalar Medianav üzerinden kamerayı ekrana entegre edemezler. Ya servis ya da kendiniz ya da bu işi yapan birileri olmalı.

Balık sırtı anteni önermiyorlar.
Kamera konusuna gelince de servis aşırı fiyat çekiyor. İstanbulda ve izmirde 250-300 liraya montajı ile birlikte yapan arkadaşlar var. İstanbul'dan Ulaş diye bir arkadaştan aldım ve kargoyla gönderdi. Montajı kendim yapacam dedim diye 200 TL ye kamerayı ve gerekli kablo + aparatları hazır şekilde kargoladı. Kendim taktım. Montaj videosunu da paylaştı, telefondan da destek sundu. Biraz eliniz yatkınsa videoya ve tarife göre kendiniz takarsınız. Biraz zaman alıcı ve yorucu oluyor ama tarife göre kendim yapmayı zorlanarak ta olsa başardım. Ankarada da bu işi yapan birileri vardı sanki. Üstelik çok net görüntüsü var. Ben şahsen beğendim. 4 kat para verip kötüsünü takarlar diye çekinerek bu şekilde çözdüm. Tekrar ediyorum. Eliniz yatkınsa kendiniz de yapabilirsiniz. Değilse birilerini bulmanızı tavsiye ederim. Sanayideki ustalar Medianav üzerinden kamerayı ekrana entegre edemezler. Ya servis ya da kendiniz ya da bu işi yapan birileri olmalı.

Merhaba. Bende kamera taktırmayı düşünüyorum ancak servis çok fazla istiyor. Benim sorum şu. Bu istanbul daki arkadaşın gönderdiği kamerayı kendimiz monte ettiğimizde yeterli oluyormu. Herhangi bir yazılım yüklemek gereklimi

Merhaba. Bende kamera taktırmayı düşünüyorum ancak servis çok fazla istiyor. Benim sorum şu. Bu istanbul daki arkadaşın gönderdiği kamerayı kendimiz monte ettiğimizde yeterli oluyormu. Herhangi bir yazılım yüklemek gereklimi

Merhaba Güzel kardeşim
Micom menüsünden aktifleştirme yapman lazım önce. Zaten arkadaş telefondan hemen tarif ediyor. Küçük bir dosya atıyor sana. Flash bellekle attıktan sonra 3 dakikalık basit bir tuşlama ile aktif ediyorsun. Ardından tarif ettiği ve attığı montaj videosuna göre montajını kendin yapıyorsun. Gönderdiği paket tamamen kendinden montajlı. kablo karmaşasıyla uğraşmıyorsun. Sadece yapacakların şöyle oluyor.
1 - Micom-test yazılımını flash ile atıp tarif ettiği tuşlamaları yapacaksın.
2- Ekranı açıp arkasına soketi takacaksın. Çakmaklıktan enerji almak için gaz pedalının yanındaki parçayı sökeceksin ve çakmaklıktan enerji alacaksın.
3 - kapı altlarını, bagaj bölgesindeki yerleri, arka farı sökeceksin ve bagaj tamponunu aralayacaksın. Buralar basit zaten.
4 - Asıl zor gelen burasıydı, kabloları ekrandan gaz pedalına klavuzla sarkıtacaksın. klavuzla kapı eşiklerinden çekeceksin. Fardan klavuzla çekeceksin ve bana en zor gelen kısım da tampona bir delik açtıktan sonra deliği klavuzla tutturacaksın ve kamerayı oradan geçireceksin. Kablo kesme biçme, artı eksi arama derdin yok. Zaten montajlı geliyor sana.

Bu süreçte sana tamponu delmek için bir panç yolluyor. Sipariş ederken vidalarla uyumlu tornavida ucunu isteyeceksin. Bunu sakın unutma. Bende yoktu diye baya zorlanmıştım. 1 milyonculardan bulana kadar perişan olmuştum. Sana lazım olan bir izole bant ve şarjlı matkap.

deneyimsiz biri için 2 saatlik bir işlem.

Geri