18 Ara 2012 #1 *İstanbullu Çılgın Kangoocu-009, Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 9 Eki 2010 Mesajlar 2,576 Tepkime puanı 12 Puanları 0 3 er tane bira patlattık Ardından Koko patlattık qw Ardından sahil turu attık qw Son düzenleme: 18 Ara 2012
18 Ara 2012 #2 *USTA Mustafa USTA, T.C Vatandaşı, Yönetici Genel Başkan 09-Aydın Katılım 9 Eki 2010 Mesajlar 33,826 Tepkime puanı 1,806 Puanları 113 Yaş 55 Yeni bir ehliyet kaptırma vakası yaşanmadan bitirmişsiniz gibi duruyor...
18 Ara 2012 #3 burakdemirel Yasaklı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 13 Ağu 2011 Mesajlar 0 Tepkime puanı 11 Puanları 0 Hey maşallah be nerelerdeydiniz saat kaçtaydı keşke haberim olsaydı gelirdim
18 Ara 2012 #4 C.Kaan Kaan ÖNTAN, Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 19 Kas 2011 Mesajlar 4,543 Tepkime puanı 123 Puanları 0 Serhan Abi Bira İle Ayran Nasıl Oluyor Güzel'mi kıhkıh
18 Ara 2012 Konuyu Başlatan #5 *İstanbullu Çılgın Kangoocu-009, Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 9 Eki 2010 Mesajlar 2,576 Tepkime puanı 12 Puanları 0 *USTA' Alıntı: Yeni bir ehliyet kaptırma vakası yaşanmadan bitirmişsiniz gibi duruyor... Genişletmek için tıkla ... tabanvay qw
*USTA' Alıntı: Yeni bir ehliyet kaptırma vakası yaşanmadan bitirmişsiniz gibi duruyor... Genişletmek için tıkla ... tabanvay qw
18 Ara 2012 #6 SerhanÇELİK T.C. Vatandaşı, Kayıtlı Üye 34-İstanbul Katılım 11 Eki 2010 Mesajlar 3,011 Tepkime puanı 185 Puanları 63 Yaş 38 *USTA' Alıntı: Yeni bir ehliyet kaptırma vakası yaşanmadan bitirmişsiniz gibi duruyor... Genişletmek için tıkla ... Yok Abim Otobüs Tabanvay Karışımı Takıldık Araçlar Evdeydi burakdemirel' Alıntı: Hey maşallah be nerelerdeydiniz saat kaçtaydı keşke haberim olsaydı gelirdim Genişletmek için tıkla ... Bakırköy Sahil 20:00 23:00 Arası C.Kaan' Alıntı: Serhan Abi Bira İle Ayran Nasıl Oluyor Güzel'mi kıhkıh Genişletmek için tıkla ... Biranın Yanındaki Ayran Kutusu Aslında Küllüktü *İstanbullu' Alıntı: tabanvay qw Genişletmek için tıkla ... hehe hehe
*USTA' Alıntı: Yeni bir ehliyet kaptırma vakası yaşanmadan bitirmişsiniz gibi duruyor... Genişletmek için tıkla ... Yok Abim Otobüs Tabanvay Karışımı Takıldık Araçlar Evdeydi burakdemirel' Alıntı: Hey maşallah be nerelerdeydiniz saat kaçtaydı keşke haberim olsaydı gelirdim Genişletmek için tıkla ... Bakırköy Sahil 20:00 23:00 Arası C.Kaan' Alıntı: Serhan Abi Bira İle Ayran Nasıl Oluyor Güzel'mi kıhkıh Genişletmek için tıkla ... Biranın Yanındaki Ayran Kutusu Aslında Küllüktü *İstanbullu' Alıntı: tabanvay qw Genişletmek için tıkla ... hehe hehe
18 Ara 2012 Konuyu Başlatan #7 *İstanbullu Çılgın Kangoocu-009, Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 9 Eki 2010 Mesajlar 2,576 Tepkime puanı 12 Puanları 0 burakdemirel' Alıntı: Hey maşallah be nerelerdeydiniz saat kaçtaydı keşke haberim olsaydı gelirdim Genişletmek için tıkla ... salça sen nerdeydin o saatlerde
burakdemirel' Alıntı: Hey maşallah be nerelerdeydiniz saat kaçtaydı keşke haberim olsaydı gelirdim Genişletmek için tıkla ... salça sen nerdeydin o saatlerde
18 Ara 2012 #8 burakdemirel Yasaklı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 13 Ağu 2011 Mesajlar 0 Tepkime puanı 11 Puanları 0 *İstanbullu' Alıntı: salça sen nerdeydin o saatlerde Genişletmek için tıkla ... O saatlerde taksim-beşiktaş ordan otobanda biraz makas attıktan sonra eve geldim yani boştum o saatte
*İstanbullu' Alıntı: salça sen nerdeydin o saatlerde Genişletmek için tıkla ... O saatlerde taksim-beşiktaş ordan otobanda biraz makas attıktan sonra eve geldim yani boştum o saatte
18 Ara 2012 #9 Uther77 Savaş ŞEN , Able Seaman, Başkan Bilgi Girilmemiş Katılım 2 Eki 2010 Mesajlar 6,306 Tepkime puanı 30 Puanları 48 Yaş 34 Afiyet olsun beyler
18 Ara 2012 Konuyu Başlatan #10 *İstanbullu Çılgın Kangoocu-009, Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 9 Eki 2010 Mesajlar 2,576 Tepkime puanı 12 Puanları 0 burakdemirel' Alıntı: O saatlerde taksim-beşiktaş ordan otobanda biraz makas attıktan sonra eve geldim yani boştum o saatte Genişletmek için tıkla ... seni ben bi ihbar ediyimde gör qw Uther77' Alıntı: Afiyet olsun beyler Genişletmek için tıkla ... teşekkürler qw
burakdemirel' Alıntı: O saatlerde taksim-beşiktaş ordan otobanda biraz makas attıktan sonra eve geldim yani boştum o saatte Genişletmek için tıkla ... seni ben bi ihbar ediyimde gör qw Uther77' Alıntı: Afiyet olsun beyler Genişletmek için tıkla ... teşekkürler qw