Selamünaleyküm

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan bjk70
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

bjk70

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar adım Erkan araç alma arefesindeyim dizel 2008 model üstüne bakıyorum fiyatlar çok uçmuş tavsiye veya yorumlarınızı bekliyorum teşekkürler

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ailemize hoş geldiniz, keyifli forumlar dilerim.:eyv

Ailemize hoş geldiniz, keyifli forumlar dilerim. [emoji106]🏻 inşlh gönlünüze göre bir araç bulursunuz

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ailemize hoşgeldiniz.:eyv

Hayırlısı olsun inşallah. Allah gönlünüze göre versin. Keyifli forumlar.

Herkese teşekkür ediyorum

Aleykümselam kardeşim, dizel benzinli ne düşünüyorsunuz. Aklınızda bir model var mı? Hangi şehirdesiniz? Bu şekilde daha iyi yardımcı olabiliriz diye düşünüyorum. Hoş geldin, keyifli paylaşımlar.

Ailemize Hoşgeldiniz Keyifli Forumlar Dilerim. :)

aleykümselam megane 2 sedan meganın en güzel kasası bence hatta fulencedende güzel daha kibar hatlara sahip fiyatlar çok değişkenlik gösteriyor temiz kullanılmış araçlarda fiyat artıyor şuda bir gerçek 7-8asında bir aracta illaki boya olur sürtme vs. önemli olan kazası önemsiz olsun .. arac almak zor arkadas pazarlık yaptı dün aracı baktırdı aracıın 4 tarafı boyalı çıktı kaput değişmiş cıktı satıcının ise sadece sag ön tampon boyalı diyordu..

Aleykümselam kardeşim, dizel benzinli ne düşünüyorsunuz. Aklınızda bir model var mı? Hangi şehirdesiniz? Bu şekilde daha iyi yardımcı olabiliriz diye düşünüyorum. Hoş geldin, keyifli paylaşımlar.
Dizel 2008 veya 2009 üzeri düşünüyorum Exception veya privilege olacak bulunduğum il mersin fakat km olayına inanmıyorum

Geri