Selamlar

Aykut Karabulut

,
Başkan
35-İzmir
Selamlar,

Sitenize yeni üye oldum, kısaca kendimi tanıtayım, Marmarisde yaşıyorum ticaret ile uğraşıyorum.
Reno clio 1.5 90 dizel araç almak üzereyim. Bu araç ile ilk defa reno kullanacağım, bugüne kadar hep ford markası kullandım. Sattığım aracım 2012 ford fiesta tıtanium x paket 1.4 benzinliydi. Yakıt konusunda tasarruf yapabilemek için yaptığım araştırmalar beni reno clio 4 1.5 90 dizel araca yönlendirdi. Aracı Salı günü Denizlideki bayiden teslim alacağım. Çok araştırdım kafama takılan bazı sorulara net cevaplar bulanadım. Bu konuda sizin reno deneyimize ihtiyaç duyacağım, özellikle reno clio 4 konusunda yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

Saygılarımla,

Aykut Karabulut

​Aileye Hosgeldin Clio 4 için Sorularına cevap bulabileceksin.. clio4 Dogru bi seçim olmuş şimdiden Hayırlı oolsun

Selamlar,

Teşekkür ederim.

Ailemize hoş geldin Aykut bey,iyi forumlar,aracınız hayırlı olsun...:eyv

Selamlar,

Teşekkür ederim Mustafa bey araçı daha görmedim, bu yüzden kafamda bazı netleştiremediğim sorularım oldu, bunlarıda burada sizlerle paylaşarak tecrübelerinizden faydanalarak netleştirmek istedim. 2012 model beyaz reno clio 1.5 90 ıcon model aldım. 2012 ile 2013 mevcut çıkan modellerde herhangi bir fark olmadığı söyledin ama 2 bin tl bir farkında neden oluştuğunu hala araştırıyorum. Yarın bazı konularıda netlştirip son kararımı vereceğim. 2012 model mi olsun 2013 model mi olsun diye.. Katlanır aynlar 4 cam otomatik olayının 2012 ve 2013 modellerinde sandart olduğunu söylediler ama 2012 iconda bazı araçların arka camlarının manuel olduğunu okudum. Bunu yarın bayii ile konuşacağım. 2013 modelerinde ileri ki günlerde geri vites kamerası internet olayından falan söz ediliyor bunlar mevcut 2013 modellerde yokmuş sanırım. Bu tür konularda ileride araç ile ilgili konularda sizlerin engin tecrüblerinize ihtiyacım olacaktır. Şimdiden teşekkür ederim.

Saygılarımla,

Aykut Karabulut

2012 ile 2013 arasındaki fiyat farkı sadece model yılından kaynaklanıyor,eldeki stokları eritebilmek için 2012 ler eski fiyattan satılıyor.
2013 model Icon ların tamamında 4 cam otomatik ve katlanan ayna olduğu söyleniyordu.
R-Link için GSM operatörleri ile görüşmeler devam ediyor,bu sistem hazır olduğunda R-Nav yerine R-Link seçilebilecek...

Evet ama 2012 modellerinde sanırım ilk seride arka çamlar manuel yapılmış ama sonra ki üretümde 4 camda otomatik olmuş diyorlar. Benim ilk izlenim sorularım araç için geri vites uyarı sistemi kol dayama sistemi vs. konular oldu bunların mevcut olduğu söylendi, ama cam otomatiği ve katlanır ayna olayını yarın netleştireceğim sorarak, aracın bana maliyeti zorunlu araç sigortası dahil 42 bin tl ye geldi. Bu konuda yaptığım araştırmalara göre makul bir fiyat olarak düşünmekteyim. Bu fiyat konusunda görüşlerinizi bildirmenizi rica ederim.

42.000 lira güzel fiyat,aldığınız bu rakam 2012 model içindir,bayide size fiyatı verilen aracın şasi numarasından aracın donanımını görebilirler...

Araç Denizli bayisinde Marmaris ve Muğla bayisi 2012 kırmızı veya beyaz renk bulamadı, bende Sadıkoglu Denizli bayisini aradım bu bayiden şirketim için masterlar almıştım onlarda bana ellerinde 2012 beyaz araçın olduğunu söylediler pazarlık yaptık söz konusu rakama ulaştık. Telefon ile konuşarak bazı bilgileri edindim. Araştırdıkça bayiye soracağım sorularım çıkıyor. Sözünü ettiğim cam otomatiği ve katlanır ayna konuları gibi, birde bu araçdaki navigasyon sisteme ileride teknik bir mudahale ile internet erişimi dvd oynatabilme özellikleri kazandırabilirmiyiz gibi sorlarım olacak.. size saşi numarasını yarın söylesem bana özelliklerini görebileceğim yada sizin bakıp bana söyleyebileceğiniz bir link veya bir web sayfası konusunda yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

Son düzenleme:
R-Nav ileride R-Link e dönüştürülemiyor.
Şasi numarasını verirseniz forumumuzun yetkili Moderatörleri sistemden sorgulatabilirler...

Geri