Selamlar

Efe_demir

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar bu sevinci sizlierle paylaşmak istedim talisman aracımı almadan önce 2011 s350 long dizel mercedes aracım bazı sıkıntılardan dolayı satmak zorunda kaldım ve yerinı dolduramayacagını düşündügüm talisman i aldım . Dün aracıma yazılım attırdım 160 hp olan arac 200 hp veri aldık inanınkı şu an mercedes aldıgım o kadar vergi vs ödedigim içim kendime kızıyorum gereksızmış talısman makına oldu seviyordum şu an çoook daha seviyorum 2020 gibi yenı kasası cıkacakmış onu sabırla bekleyıp talısmanımı yenıleyecegim allah nasıp ederse burdan talisman arac kullanan arkadaşlarıma aracınız sevin çok güzeller sevgiler saygılar sadece bu duygularımı sizlerle paylaşmak istedim

Araciniz hayırlı olsun iyi günlerde kullanmaniz nasip olur insallah. O segmentin en albenili araci ve dolu araci. Motor secenekleri arasinda en ilgi cekeni 160 bg olani olmaliydi ama malum ekonomik sebeplerden dolayi herkes 130 lugu tercih ediyor sanırım ama 130 likda iyi yuruyor. Birde 4control olayi muazzam çalışıyor keyif veriyor insana.

“Hızlı yanıt alabilmek için alıntı yaparak cevaplayın”

İnstagram: @flu_e_nce
Twitter : @tanseler
İmessage : tanseler@me.com

Teşekkur ederim arkadaşım

Hayırlı olsun yazılım iyidir tadını alan vazgecemez [emoji16]

Arkadaşlar bu sevinci sizlierle paylaşmak istedim talisman aracımı almadan önce 2011 s350 long dizel mercedes aracım bazı sıkıntılardan dolayı satmak zorunda kaldım ve yerinı dolduramayacagını düşündügüm talisman i aldım . Dün aracıma yazılım attırdım 160 hp olan arac 200 hp veri aldık inanınkı şu an mercedes aldıgım o kadar vergi vs ödedigim içim kendime kızıyorum gereksızmış talısman makına oldu seviyordum şu an çoook daha seviyorum 2020 gibi yenı kasası cıkacakmış onu sabırla bekleyıp talısmanımı yenıleyecegim allah nasıp ederse burdan talisman arac kullanan arkadaşlarıma aracınız sevin çok güzeller sevgiler saygılar sadece bu duygularımı sizlerle paylaşmak istedim

Hayırlı olsun. Yazılım konusunu biraz daha açar mısın? Yetkili serviste orijinal yazılım mı, yoksa gizli özellikler dediğimiz kısımlar mı?

Talisman'da tek üzüntü noktam Apple Carplay kullanamıyor olmam. :(( 2016 ICON 1.6 EDC 130bg

Hayırlı olsun. Yazılım konusunu biraz daha açar mısın? Yetkili serviste orijinal yazılım mı, yoksa gizli özellikler dediğimiz kısımlar mı?

Talisman'da tek üzüntü noktam Apple Carplay kullanamıyor olmam. :(( 2016 ICON 1.6 EDC 130bg

Hayır yazılım motor haritasının remapping yöntemi ile ecu üzerinden güç ve tork olarak yükseltilmesidir.Chiptuning yani.

@Efe_demir hayırlı olsun.

Carplay için usb lerin bulunduğu parçayı değiştirirseniz v7 ile carplayi sorunsuz olarak kullanabilirsiniz.

Carplay için usb lerin bulunduğu parçayı değiştirirseniz v7 ile carplayi sorunsuz olarak kullanabilirsiniz.

Hocam hala parçayı nereden ve kaç paraya temin edebilirim bilmiyorum?

befe said bey teşekkur ederim vallahı iyimi yaptık kötümü yaptık bilmem ama şu an çok memnunun arac çok güzel ataklar gösteriyor

hayırlısı olsun, kazasız belasız iyi günlerde kullanın.
benimde gönlümde beyaz renk 4 control 160bg lik yatıyor, bakalım nasip.

Geri