Bülent Altuntaş - 38 yaşındayım - İstanbul 4.leventte ikamet ediyorum
1-1995 renault clio williams 3 ve 1992 renault clio 1.8 16s sahibiyim
İstanbul/Maslakta otomobil resterasyonu üzerine kendime ait atölyem mevcut.
Asıl mesleki branşım oto elektirik...daha önce çok beğendiğim clio ailesine bir anda sahip oldum
Evet daha evvel çok uğraştığım ve çok iyi bildiğim otomobil olduğuda doğrudur
Pegasus racing bünyesinde bulunan renault 19 gr-a.aynı garajda bulunan megane gr.a ve maxi megane bunlarıda halen yapıyorum
Ve bunların haricinde kemal gamgamda bulunan renault 19 gr.a yarış otomobilinin işlerinide yapıyorum
Grn yarış otomobili olan clio williams otomobilinde hazırlanmasında komple elektrik tesisatını elden geçirdim....Clio araçları iyi tanırım ve bilirim..
Bunların haricinde garajımda kendime ait 1 lancia hf integrale gr.a ralli otomobili ve 2 ad daha lancia delta otomobil ve epey bir parça stoğum mevcuttur
Aranıza katıldığım için memnun oldum
Ebay ile epey bir haşır neşirimdir parça konusunda
Sadece renault parça bulmam için parça kataloğu sayfası vb bir yer varmıdır
Not..lütfen ukalalık yapıyorum vs sanmayın ama boş muhabbet yapmayı hiç sevmiyorum.......
1-1995 renault clio williams 3 ve 1992 renault clio 1.8 16s sahibiyim
İstanbul/Maslakta otomobil resterasyonu üzerine kendime ait atölyem mevcut.
Asıl mesleki branşım oto elektirik...daha önce çok beğendiğim clio ailesine bir anda sahip oldum
Evet daha evvel çok uğraştığım ve çok iyi bildiğim otomobil olduğuda doğrudur
Pegasus racing bünyesinde bulunan renault 19 gr-a.aynı garajda bulunan megane gr.a ve maxi megane bunlarıda halen yapıyorum
Ve bunların haricinde kemal gamgamda bulunan renault 19 gr.a yarış otomobilinin işlerinide yapıyorum
Grn yarış otomobili olan clio williams otomobilinde hazırlanmasında komple elektrik tesisatını elden geçirdim....Clio araçları iyi tanırım ve bilirim..
Bunların haricinde garajımda kendime ait 1 lancia hf integrale gr.a ralli otomobili ve 2 ad daha lancia delta otomobil ve epey bir parça stoğum mevcuttur
Aranıza katıldığım için memnun oldum
Ebay ile epey bir haşır neşirimdir parça konusunda
Sadece renault parça bulmam için parça kataloğu sayfası vb bir yer varmıdır
Not..lütfen ukalalık yapıyorum vs sanmayın ama boş muhabbet yapmayı hiç sevmiyorum.......