Selam Renault 9 rn 1.4 i 97 model araç aldık. foruma üye olmasak olmazdı tanışalım.

hasan topal

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar sinoptan katılıyorum 97 model reno 9 1.4 rni beyaz renk aldık fiyatı 7000 tl. biraz masrafları olduğu için bu fiyat.
Benden önceki sahibi çok hoyrat kullanmış köyde. amacım toplamak. arabanın bağajında çürükler var motoru ise % 50 diyende var % 25 diyende. 2 parça değişen varmış. tavan ve şasilerde iç çamurluklarda işlem yokmuş.taban döşemesine sıvı akmış ben gaz yada mazot oldunu düşünüyorum. ön ve arka takımlardan ses geliyor ve frene basınca araba çekiyor.tüp tankının süresi dolmuş değiştirdim ve aracın muayene ve sigortasıda yok.

taban döşeme için ustalar : 300 tl

ön ve arka takımlar : 600 tl

tüp tankı : 250 tl + 30 tl

kaporta ( çürükler rütüş ve pasta cila için) 500 tl çıkar diye tahmin ediyorum.

motor yaptırmayı şuan için düşünmüyorum ustaların fikri tabi bu.

en kısa sürede aracımın resimlerini yükleyeceğim.

önerilerinizi bekliyorum.

Aramıza hoşgeldiniz aracınızda hayırlı olsun umarım evdeki hesap çarşıya uyar. Ama anlamadığım o araın sağlamı masrafsızı ne kadar ? 7000 tl de az değil

sinopta renaultların hepsi çok tutuluyo özellikle 9 ve 19 lar. benim aracımın hatasızı 11 civarında bir kaç parçası değişik olanlarlar ise 9000-9500 civarında.

sinopta renaultların hepsi çok tutuluyo özellikle 9 ve 19 lar. benim aracımın hatasızı 11 civarında bir kaç parçası değişik olanlarlar ise 9000-9500 civarında.

Tek kelimeyle maşallah. Geçen hafta kayserideydim ve 89 bi fransız broadway gördüm ilk modellerden elektriksiz olan camlı. Araçta hata kusur kaza bela sıfır demekki o aracı sinop a o amca getirse çok değer görür. Adamın torpido ve gögüs orjinal ama sıfır gibi temiz ben gözlerime inanamamıştım.

Aramıza hoş geldiniz aracınız da hayırlı olsun:eyv

Arkadaşlar sinoptan katılıyorum 97 model reno 9 1.4 rni beyaz renk aldık fiyatı 7000 tl. biraz masrafları olduğu için bu fiyat.
Benden önceki sahibi çok hoyrat kullanmış köyde. amacım toplamak. arabanın bağajında çürükler var motoru ise % 50 diyende var % 25 diyende. 2 parça değişen varmış. tavan ve şasilerde iç çamurluklarda işlem yokmuş.taban döşemesine sıvı akmış ben gaz yada mazot oldunu düşünüyorum. ön ve arka takımlardan ses geliyor ve frene basınca araba çekiyor.tüp tankının süresi dolmuş değiştirdim ve aracın muayene ve sigortasıda yok.

taban döşeme için ustalar : 300 tl

ön ve arka takımlar : 600 tl

tüp tankı : 250 tl + 30 tl

kaporta ( çürükler rütüş ve pasta cila için) 500 tl çıkar diye tahmin ediyorum.

motor yaptırmayı şuan için düşünmüyorum ustaların fikri tabi bu.

en kısa sürede aracımın resimlerini yükleyeceğim.

önerilerinizi bekliyorum.

taban döşeme çok basit koltukları sökeceksin. orta konsoldan çıkmazsa onuda sökeceksin. eskiyi çıkar yerinden yeni halıfleks al halıcıdan rengini beğen ama ne kalın ne ince olsun kıvrım alabilsin. birazda bali yapıştırıcı al. eskiyi şablon yap, çiz kes alsana halıfleks tabana döşe istersen altına incelerinden ses yalıtım döşe. o araba bende olcek kız gibi yapardım valla. ustalar kıskansın :))

Hoşbuldum sağolun. engin bey elim yatkındır aslında tadilat tamirat işlerine. beni düşündüren nokta orta konsol ve kapı alttı ve kenarlar. taban halısının hazırını satıyorlarmış bu gün öğrendim 70 tl dediler. koltukları nasıl sökecem bilmiyorum.

koltukları sökersen döşemenin altına kesinlikle izolasyon yapmanızı tavsiye ederim

düz halıflex değilde orjinalini 70 tl olanını alın yoksa ortaları kabarık kabarık durur. Ön koltukları diplerinden tutan 4 adet somun var onları dibinden söktüğünüzde koltuk elinize gelecektir.

Aramıza hoş geldiniz aracınız da hayırlı olsun kardeş :)

Geri