Merhaba 2005 dynamic lpg li bir aracım var. Neyaptıysam ortalama tüketim i 14 ün altına getiremedim, anlık degerler bazen düşük oluyor ama zaten ya yokuş aşağı yada hızını almış oluyor araç. Birde arabanın çekişi çook zayıf kağnı gibi .bu durum özellik kalkışta böyle normal yol alırken gayet iyi . Dur kalklarda biraz rampa yukarı yerlerde zayıflıktan araba geri kaçıyor biraz gaz vererek topluyorum. Baskı balata, tüm egzoz (konvertör dahil) yeni , hava filtresi yeni, klima çalışmıyor, bujiler yeni ve orjinal.motorda motorsilk ve restore yag katkısı var ve yag+filtre yeni,lastik havaları 32 33 ve nitrolu, şanzımanda da bor katkısı var. Zaman zaman dizelimsi bir ses çıkartıyor ve motor kalkışta çok zayıf araba buarada. Bir arkadaş 3 silindir çalışıyordur dedi , bir başkası açı kaydırıcı bir başkası sente atlamış olabilir dedi biri baskıbalata bilye dedi ama o olamaz artık onları yeniledim, motora katkı ekledim, kalelizorü yenilettim orta ve arka egzoz u da yenilettim , 6 7 bin masraf ettim satmaya da kıyamıyorum yok arkadaş bir türlü milletin dediği 5 6 lt yi göremedim birtürlü. Ne önerirsiniz arkadaşlar nasıl düşer bu yakıt ve motor nasıl daha güçlü olur resmen tork yok bu arabada.