Scenic almalimiyim düşüncelerinizi bekliyorum

karabayir42

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar Merhabalar;

2 Yıldır Clio 2 kullanıyorum ilk başlarda bize tam yetiyordu aile genişleyince küçük gelmeye başladı.Arkadaşım geçenlerde Scenic aldı geniş rahat bir araca benziyor siz değerli abilerimden/kardeşlerimden bu aracı kullanan olumlu olumsuz fikirleri olanlar yardımcı olabilir mi.Ayrıca internette gezerken bütçeme göre birtane buldum hafta sonu bakmaya gitmeyi düşünüyorum tabi sizin fikirlerinize göre şimdiden değerli görüşleriniz için teşekkürler.

https://www.sahibinden.com/ilan/vas...149bin-ilk-gelen-alir-acillll-469851152/detay

Scenic alacaksiniz 2007 sonrasi faz 2 tabir efilen araclari almaniz bu kaslar makyajlanmis yani bir once ki kasada sikinti çıkartan butun sorunlar giderilmeye calisilmis. Aldiginiz scenic piyasanin 3.4 binlari fazlasi olsun ama temiz bilincli bir kullanicidan olsun. Renault markasinin urettigi en kaliteli araba diyebilirim . iceride kullanilan malzeme gayet kaliteli arac 1400 kg yaklasik ve oturakli bir arac. 1.6 115 beygir yeterli tabi ucak istiyorsanız o ayri yakiy gayet makul uzun yol 23 kuruş ortalama yakiti. Ve en guzel yonu sürücü yuksekte olmasi ve aile icin cok rahat bir arac .

Latitude'den geçtim scenic 3'e. Mükemmel bir araba. Yanlız şöyle bir kötü yanı var.bu arabaya sahip olduktan sonra butün otomobillerde ruhunuz daralıyor. Yüksekte olmakta iyi kaliteside çok iyi.latitude eksi tek yanı hafızalı koltukların olmaması.

İlanda bir şey dikkatimi çekti. Araç yakıt alırken çekilen foto ve diğer fotolardaki plaka farklı. Bir şey var ama anlayamadım ?.

Aracı acil satmak isterseniz biraz zorlanabilirsiniz. Misal bu araç 6. ayda ilan verilmiş 9. aydayız.

İlanda bir şey dikkatimi çekti. Araç yakıt alırken çekilen foto ve diğer fotolardaki plaka farklı. Bir şey var ama anlayamadım ?.

Aracı acil satmak isterseniz biraz zorlanabilirsiniz. Misal bu araç 6. ayda ilan verilmiş 9. aydayız.

dürbünle mi bakıyon ilanlara hacı sen...nasıl gördün onu :D

redfox, internetteki araba ilanlarına bakarken :D

image.webp

Herşeyi geçtim , araç 16 yaşında ve tüplü olmasına rağmen km 141.000 diyor.Yani aylık ortalama 750 km senede 8800 civarı gidilen yol için tüp takılır mı?km orjianliği kesinlikle sorgulanmalı.

Son düzenleme:
dürbünle mi bakıyon ilanlara hacı sen...nasıl gördün onu :D
Adam mod.luğun hakkını veriyor :)

Geri