SBS sınavı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan berkay43
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Etiketler Etiketler
    sbs

berkay43

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
RFC Ailesi 2 gün sonra sbs sınavım var dualarınızı ve başarı dileklerinizi bekliyorum.:)

Öncelikle Başarılar Dilerim Ardından Konuya Girmek İsterim;

1- ) Benim Zamanımda ( Sanki Çok Eski Bir Zamanmış Gibi Söylüyorum hihi ) '' OKS '' Vardı Orta Şekerli Bir Çalışma İle Sınava Girdim İstediğim Okul Olmadı, Düz Liseye Gitmek İstemedim Gittim Meslek Lisesine Kayıt Oldum.

2- ) Geçen Sene Üniversite Sınavına Girdim Gene Orta Şekerli Bir Çalışma İle Bak Talihe Gene Olmadı, İstediğim Üniversite Olmadı Bende Artık Seneye Kısmet Dedim.

3- ) Şüphesiz Ömrümün En Büyük Hatasını Geçen Yaz Olan KPSS Sınavına Girmeyerek Yaptım, Millet 85 - 90 İle Atanamıyor Biz'mi Girip Atanacağız Diye Düşündüm Ama İş İşten Geçtikten Sonra Benim Bölümün Çok Düşük Puanlar İle Atama Yaptığını Öğrendim.

4- ) Bu Sene Gene Üniversite Sınavına Girdim Hiç Çalışmadan, Orta Şekeri Felan Yoktu Bu Sene Eee Sonuç Yine Belliydi Zaten.

Son Şans Olarak Karşımda Önümüzdeki Haziran Ayında Lise Mezunları İçin Yapılacak Olan KPSS Sınavı Kaldı Sadece Elimde Önümde Koca 1 Sene Bir Süreç Var Bu Süreç İçinde Zaten Kopuk Olduğum Hayattan Son Bağlarımı'da Çekerek 7/24 Sınava Hazırlanma Planlarım Var Ama Bunlar Hep Plan İşte.

KPSS'de Olmaz İse Basıp Gideceğim Askere, Askerden Dönersek Yoluma Bakacağım. Kısaca Burada 10 Dakikadır Uzun Uzun Yazmaya Çalıştığım Şey Herkes Okuyacak Diye Bir Şart Yok Ülkenin Okuyan İnsana Olduğu Kadar Okumayan İnsana'da İhtiyacı Var. Ama Sen Yinede 4 Kolla Sarıl Okumaya Bak :eyv

​Başarılar kardeşim Allah kolaylık versin.:eyv

Allah yar ve yardımcın olsun kardeşim.:eyv

teşekkürler.@ C.Kaan abi uzun uzun yazdığın iiçin çok teşekkürler.

Allah zihin açıklığı versin:) Onun stresi bambaşka bir şey ama dualar seninle hiç takma gir, çık. Artık hangi liseye girersen gir fark eden çok bişey olmuyor o yüzden olmazsa da kafana takma.

teşekkürler

matematik zor deniyor nasıldı sınavın kardeşim ?

Hadi Geçmiş Olsun Kardeşim :eyv

Geri