Artık gide gele adliye personeline döndük:aytuğİster istemez gözümüz takılıyor demek aklıma geldi sinir oldum nerede görmüştümki ben bu yazıyı ''savunma hakkı kutsaldır'' yazıyordu valla kocaman hemde duvarda yaldızlı felanheheMevzuu basit yaralama diye geçtiğinden ilk başta bende basite aldım ha bide eminim davamdan masumuz sonuçta e devlette üşenmemiş açmış sağolsun:aytuğşimdi gitmemek olmaz dimi dedikküüüt diye bi 3000 tl yedik(ödemezsen 5 ay hapis).Sonrasındada bir baktım dostlar h.a.g.b (hükmün açıklanmasının geri bırakılması) diye bişey varmış amanın benim e-devlet bir anda dava dosyalarıyla dolduValla benim haberim filanda yoktu en güzeli hani sonuçta hakim baba bide bana değil yanımdakine bak bidaha karşıma çıkarsan seni hapse atarım demişti banada babacan babacan baktıydı sadece valla hehe Meğer ondada bi 3000 yemişiz ertelenmiş e bundanda ceza alınca şimdi oda çıktı başımıza bide devam eden var bide taa 2003'teki bir dava görünür oldu:slcDeğmeyin keyfime yani hesaplıyorum hepsinden 3000'er giydirseler zaten ödeyemeyeceğim ne yatarım artık onun hesabını yapar oldum bu ara
Neyse onlar benim derdim olsunda baktım canım yanacak AVUKAT tutayım bari dedim ben valla:aytuğÖnce telefon trafiği başladı tanıdık vs sağolsun amanın birinin dediği birini tutmuyor sanayiden beterheheBirine göre şu kadar para cezası alıyorumBirine göre 3 ay kapalı 10 ay açık:slcBiride takma kafana hiç bişey olmaz derE dedim bari vereyim parasını ceza yemektense ne istersiniz 3000'den aşağı ağzını açan yok:bantE dedim barodan isteyelim ''kutsal'' ya hak.Yok efendim devam eden dava için veremezlermişİlgili kaleme git dedi biride gittik ilgili kalem pek ilgisiz kaldıSonuçmu :aytuğ ay sonuçta vazgeçtim bu kadar kutsallık baydı beniYarın gideceğim hayırlısıyla cebimdeki para kaç dilekçeye yeterse o kadar dava için o kadar dilekçe yazdıracağım arzuhalci babalaraHesaplarıma göre 2 tane yazdırabiliyorumheheSonrası Allah kerim ne yapalım agalar garibanlığın kutsallığıda bu kadar oluyormuş deyip dua edeceğiz artıkYalnız merak ettim fena halde bu lafı kim niye etmiş onu araştıryorum şimdi çok hoşuma gitti ya:aytuğSavunma hakkı kutsaldırqwBide bulabilsek roadfox
Neyse onlar benim derdim olsunda baktım canım yanacak AVUKAT tutayım bari dedim ben valla:aytuğÖnce telefon trafiği başladı tanıdık vs sağolsun amanın birinin dediği birini tutmuyor sanayiden beterheheBirine göre şu kadar para cezası alıyorumBirine göre 3 ay kapalı 10 ay açık:slcBiride takma kafana hiç bişey olmaz derE dedim bari vereyim parasını ceza yemektense ne istersiniz 3000'den aşağı ağzını açan yok:bantE dedim barodan isteyelim ''kutsal'' ya hak.Yok efendim devam eden dava için veremezlermişİlgili kaleme git dedi biride gittik ilgili kalem pek ilgisiz kaldıSonuçmu :aytuğ ay sonuçta vazgeçtim bu kadar kutsallık baydı beniYarın gideceğim hayırlısıyla cebimdeki para kaç dilekçeye yeterse o kadar dava için o kadar dilekçe yazdıracağım arzuhalci babalaraHesaplarıma göre 2 tane yazdırabiliyorumheheSonrası Allah kerim ne yapalım agalar garibanlığın kutsallığıda bu kadar oluyormuş deyip dua edeceğiz artıkYalnız merak ettim fena halde bu lafı kim niye etmiş onu araştıryorum şimdi çok hoşuma gitti ya:aytuğSavunma hakkı kutsaldırqwBide bulabilsek roadfox