Savunma Hakkı Kutsal'mış :)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ROADFOX
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ROADFOX

Kerem SAYARI, T.C. Vatandaşı,
Başkan
Bilgi Girilmemiş
Artık gide gele adliye personeline döndük:aytuğİster istemez gözümüz takılıyor demek aklıma geldi sinir oldum nerede görmüştümki ben bu yazıyı ''savunma hakkı kutsaldır'' yazıyordu valla kocaman hemde duvarda yaldızlı felanheheMevzuu basit yaralama diye geçtiğinden ilk başta bende basite aldım ha bide eminim davamdan masumuz sonuçta e devlette üşenmemiş açmış sağolsun:aytuğşimdi gitmemek olmaz dimi dedik:cool:küüüt diye bi 3000 tl yedik:polis(ödemezsen 5 ay hapis).Sonrasındada bir baktım dostlar h.a.g.b (hükmün açıklanmasının geri bırakılması) diye bişey varmış amanın benim e-devlet bir anda dava dosyalarıyla doldu:halayValla benim haberim filanda yoktu en güzeli hani sonuçta hakim baba bide bana değil yanımdakine bak bidaha karşıma çıkarsan seni hapse atarım demişti banada babacan babacan baktıydı sadece valla hehe Meğer ondada bi 3000 yemişiz ertelenmiş e bundanda ceza alınca şimdi oda çıktı başımıza bide devam eden var bide taa 2003'teki bir dava görünür oldu:slc:halay:halay:halayDeğmeyin keyfime yani hesaplıyorum hepsinden 3000'er giydirseler zaten ödeyemeyeceğim ne yatarım artık onun hesabını yapar oldum bu ara:cool:
Neyse onlar benim derdim olsunda baktım canım yanacak AVUKAT tutayım bari dedim ben valla:aytuğÖnce telefon trafiği başladı tanıdık vs sağolsun amanın birinin dediği birini tutmuyor sanayiden beterheheBirine göre şu kadar para cezası alıyorum:cool:Birine göre 3 ay kapalı 10 ay açık:slcBiride takma kafana hiç bişey olmaz der:deliE dedim bari vereyim parasını ceza yemektense ne istersiniz 3000'den aşağı ağzını açan yok:bantE dedim barodan isteyelim ''kutsal'' ya hak.Yok efendim devam eden dava için veremezlermiş:dansİlgili kaleme git dedi biride gittik ilgili kalem pek ilgisiz kaldı:deliSonuçmu :aytuğ ay sonuçta vazgeçtim bu kadar kutsallık baydı beni:asabiYarın gideceğim hayırlısıyla cebimdeki para kaç dilekçeye yeterse o kadar dava için o kadar dilekçe yazdıracağım arzuhalci babalara:cool:Hesaplarıma göre 2 tane yazdırabiliyorumheheSonrası Allah kerim ne yapalım agalar garibanlığın kutsallığıda bu kadar oluyormuş deyip dua edeceğiz artık:cool:Yalnız merak ettim fena halde bu lafı kim niye etmiş onu araştıryorum şimdi çok hoşuma gitti ya:aytuğSavunma hakkı kutsaldırqwBide bulabilsek roadfox

Adalette mulkun temeliymis koylu milletin efendisiymis hayatta en hakiki mursit ilimmis...bunlar bu devirde sadece laff emmi:)

ıyı bır ceza avukatı bulun... ıyı bır usta gıbı... o zaman savunma/tamir hakkınızın kutsal olduğunu görürsünüz... :eyv

profesyonel-işi bilen insanlarla/ekiple, her hak mümkündür...cenker(TC Atasözü)..:cool:

ıyı bır ceza avukatı bulun... ıyı bır usta gıbı... o zaman savunma/tamir hakkınızın kutsal olduğunu görürsünüz... :eyv

profesyonel-işi bilen insanlarla/ekiple, her hak mümkündür...cenker(TC Atasözü)..:cool:

Benmi anlatamadım Bilal emmi:aytuğParam olsa zaten tutacağımda yok işte ne kadar para o kadar kutsiyet:sinirli(fox atasözühehe)

abicim işin zor valla , bu devirde parayı veren adaletide buluyo herbişeyi de yapıyo , olan parası olmayana oluyo , orda burda yıllarca ugrasıp duruyo ondan sonra millet.. Allah yardımcın olsun :/

evet... ülkemizde olaylar maddi imkanlar ve bağlantılarla doğrudan alakalı malesef... hayırlısı...;)

davaların/kararların, itiraz-temyiz sürelerine bakın, varsa kullanın... ayrıca indirim-taksit uygulamasını araştırın... emsal kararlara-uygulamalara(internet-av/hukuk siteleri-yargıtay vb) bakın, devam eden davalarınızda ve temyızde uyan karar örneklerini savunmanızda kullanın... akıl bedava... :cool: kolay gele.... :eyv

abicim işin zor valla , bu devirde parayı veren adaletide buluyo herbişeyi de yapıyo , olan parası olmayana oluyo , orda burda yıllarca ugrasıp duruyo ondan sonra millet.. Allah yardımcın olsun :/

Amin canım kardeşim.Ama olması gereken bu değil bence avukatta diyor ben girseydim bunların hiç biri olmazdı e diyorum girrrr seni tutanmı var
hehee oda diyor parayı veren adaleti bulur:aytuğ(öylemiydi o laf yaw neysee)Sırf bu kelimede bile adaletsizlik var işte demekki avukatla girince beraat edebiliyorum ceza almadan yani suçsuzum(zaten öyleyimde)ama onsuz avukatsız girince suçlu oluyorumhımmBi terslikmi var banamı öyle gelmekte:aytuğ

Geri