Satılık Renault 11 Coupé

Kadir Salim

T.C. Vatandaşı,
Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
İlk defa görüyorum benimkinin haricinde bozulmamış faz 1 :)

Araç tamponundan anlaşıldığı üzere turbo dönmesi değil. Gtl olabilir. Electronikler yanılmıyorsam 1.7 motorla donatılmıştı.
Temize benziyor Kadir. Düşün bence...

Araç tamponundan anlaşıldığı üzere turbo dönmesi değil. Gtl olabilir. Electronikler yanılmıyorsam 1.7 motorla donatılmıştı.
Temize benziyor Kadir. Düşün bence...
Tampon senin tampon gibi değil abi , hani GTL tamponla hiç bir albenisi yok :)
Ben Faz2 GTS düşünüyorum :) Sağ stopun yanında elektrocik gbi bir yazı varda tam okumadım :)

Tampon senin tampon gibi değil abi , hani GTL tamponla hiç bir albenisi yok :)
Ben Faz2 GTS düşünüyorum :) Sağ stopun yanında elektrocik gbi bir yazı varda tam okumadım :)

O zaman ben Türkiye de hala tekim :) Turbo tamponlu :)
Ama araç ile oynanmamış. Ufak dokunuşlarla çok iyi birşey çıkabilir.
Kare farlara faz 2 tamponu koyan gördüm yanılmıyorsam. Başarılı bir görüntü olur. Faz 2 tamponu daha estetik :)
Arkadaki yazı benimde dikkatimi çekti ama okuyamadım :S

güzell..fena değil fakat adam yanlış anlamayın gerizekalı o farlar hiç griye boyanırmı yaw :D

bu büyük ihtimal ankaradan gitme aracı 2010 senesine kadar aşağıda park sokağında görüyodum :Diki kardeş kullanıyordu. marşta sürekli bi problemleri vardı o zamanlar inip marşla uğraşırlar komik diyologlarını geçerken dinlerdik:D sanırım bu o araç :D

Arac ne turbo nede gtl. Renault 11 5velocidades :) bencede sırf far panjur için bile alınır

Bizim mahallede de 89 model Fransız R11 var, sözde Fransadan gelmiş ve gümrükte bırakılmış - bu amcam satın almış
4 kapı - 4 ileri ve 1400 motor,
sahibi tam bir inatçı keçi, araba yıllardır milim kımıldamadan yatıyor, güneşten ve zamandan ötürü yıpranan ve yırtılan döşemeyi gösterdiğimde nooolacak 5 liraya bi kılıf alırsın... demişti ve bu halde bile çok yüksek rakam istedi bizden...

Geri