Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaslar spor yay aldigim için orjinal yay takımı boşa çıktı 150 tl veriyorum kusursuz olarak duruyor kutuda. Ürün resimlerini kısa bir süre sonra ekleyeceğim.
Merhaba hayırlı satışlar dilerim . Bu konuyu daha hızlı sonuç almanız için arananlar- satılıklar bölümüne taşıyorum. Aracınızla kazasız belasız sürüşler dilerim. Keyifli forumlar dilerim.
slm arkadaşım.
orjinal yaylar aracın yüksek görünmesinden dolayımı spor yayla değişti. aynı sorun bendede var eğer öyleyse. bendemi spor yay almalıyım.araç yüksek duruyor. yada daha başka çözümü olan varsa yazsın lütfen..
slm arkadaşım.
orjinal yaylar aracın yüksek görünmesinden dolayımı spor yayla değişti. aynı sorun bendede var eğer öyleyse. bendemi spor yay almalıyım.araç yüksek duruyor. yada daha başka çözümü olan varsa yazsın lütfen..
dostum yüksek göründüğü için sattım. spor yay aldım eibach sportline 5cm hem yol tutuşu hemde konfor gayet iyi özellikle yol tutuşu ve fren olayı bambaşka