Satılık megane 2 orjinal yay 4 adet

ercan_j

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Arkadaslar spor yay aldigim için orjinal yay takımı boşa çıktı 150 tl veriyorum kusursuz olarak duruyor kutuda. Ürün resimlerini kısa bir süre sonra ekleyeceğim.

Orjinal yayları satmanızı tavsiye etmem, sonra almak isterseniz pahalıdır, bence bir kenarda saklayın.

Kardeşim aldigim spor yay oldukça kaliteli ve is görüyor.☺

Bence de orjinal yaylar bi köşede dursun gün gelir lazım olur 150 lira için sonradan çok sıkıntı çekersin bendrn söylemesi

SM-G850FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Merhaba hayırlı satışlar dilerim . Bu konuyu daha hızlı sonuç almanız için arananlar- satılıklar bölümüne taşıyorum. Aracınızla kazasız belasız sürüşler dilerim. Keyifli forumlar dilerim.

selam acil ihtiyacım var 05303854242 telden veya burdan görusme sansımız varmıdır ?

slm arkadaşım.
orjinal yaylar aracın yüksek görünmesinden dolayımı spor yayla değişti. aynı sorun bendede var eğer öyleyse. bendemi spor yay almalıyım.araç yüksek duruyor. yada daha başka çözümü olan varsa yazsın lütfen..

slm arkadaşım.
orjinal yaylar aracın yüksek görünmesinden dolayımı spor yayla değişti. aynı sorun bendede var eğer öyleyse. bendemi spor yay almalıyım.araç yüksek duruyor. yada daha başka çözümü olan varsa yazsın lütfen..

dostum yüksek göründüğü için sattım. spor yay aldım eibach sportline 5cm hem yol tutuşu hemde konfor gayet iyi özellikle yol tutuşu ve fren olayı bambaşka

Geri