Sararıp matlaşan farlar

kaplan06

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar,clio rxt aracımın farları öyle bir sararıp matlaşmıştı ki ! içerisi görünmüyordu,kendim pırıl pırıl yaptım.Konuyla ilgili destek almak isteyenlere yardımcı olabilirim.

Arkadaşlar,clio rxt aracımın farları öyle bir sararıp matlaşmıştı ki ! içerisi görünmüyordu,kendim pırıl pırıl yaptım.Konuyla ilgili destek almak isteyenlere yardımcı olabilirim.

fotograflarınıda eklerseniz görsel olarak görme şansımızda olur Ayhan bey. Elinize saglık teşekkurler...

Evren bey yazışmayı yeni yeni çözüyorum :) Araç şu anda yazlıkta 10 gün sonra falan getireceğim,inşallah bu süreçte foto ekleme işini falan öğrenirim,birilerine yardımcı olursak ne mutlu.

Evren bey yazışmayı yeni yeni çözüyorum :) Araç şu anda yazlıkta 10 gün sonra falan getireceğim,inşallah bu süreçte foto ekleme işini falan öğrenirim,birilerine yardımcı olursak ne mutlu.

Paylaşımınız için teşekkurler... Mutlaka yardımcı olabileceginiz tecrubelerinizden faydalanacak arkadaşlarımız olacaktır..

İyi geceler

Yardımın için sağol,biraz uyuyup işe gideyim,yarın fırsat bulup inceliyeceğim,Teşekkürler.

Bu işin Prof'u olmuşsun :))

ince su zımparasıyla iyice farları zımparalayın belli süreçten sonra farlar beyz bir şekilde mat kalıcak pasta sürün farlara biraz yüzeye yayın polisaj makinesi varsa elinizde onunla yüzeyi temizleyin eğer yoksa pamuklada temizleyebilirsiniz sonrasında birde cila vurun işlem tamm ben 2senede 1 yapaıorum aracıma tecrübeyle sabittir:eyv

KBT Kimya sanayii...Eğitim mah.kasap ismail sok sadıkoğlu plaza 5,kat d.50 KADIKÖY/İST. TEL:02164051613 bu adres ve telefonu ararsan şikayetine çözüm olacaktır.:eyv

Geri