şanzıman aks kepçesi ve trigel

atmacamuhammet81

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar mrb, foruma yeni üye oldum, aracım 2013 Megane 1.5 touch , 103 binde yeni satın aldım. sorun ise şanzımandan yağ sızıntısı geliyor, usta bunun aks kecesinden kaynaklandığını söyledi, yağ da eksiltmis , kısacası yağ değişimi ve aks kecesi için nerde nasıl yaptirmami tavsiye edersiniz, birde trigel setini değiştirmem gerekiyormus, 103 binde ancak daha önce değiştirilmemiş, kaba taslak ne kadara mal olur?

bu arada eksik yazmışım, aracım EDC şanzıman, anlaşılacağı üzere acemiyim, ilk aracım , yardımcı olursanız çok sevinirim

arkadaşlar mrb, foruma yeni üye oldum, aracım 2013 Megane 1.5 touch , 103 binde yeni satın aldım. sorun ise şanzımandan yağ sızıntısı geliyor, usta bunun aks kecesinden kaynaklandığını söyledi, yağ da eksiltmis , kısacası yağ değişimi ve aks kecesi için nerde nasıl yaptirmami tavsiye edersiniz, birde trigel setini değiştirmem gerekiyormus, 103 binde ancak daha önce değiştirilmemiş, kaba taslak ne kadara mal olur?

Merhaba hayırlı uğurlu olsun araciniz. Ben 4 ay önce yag bakimi triger bakimi yaptırmıştım bütün parçalar orjinal kullanıldı devirdaimda değişti 750 lira vermiştim işçilik dahil. Sizin aks kecesi cok bisey tutmaz sanırım. Nerde ikamet ediyorsunuz

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

İstanbul bayrampasadayim, kararsız kaldığım konu, serviste mi yaptırsam dışarıda mi yarı yarıyadan fazla fiyat farkı var, ancak şansıman önemli olduğundan serviste yaptırmayi düşünuyorum , ancak bi şansıman yağı ve aks kefesine 750 lira gibi bişey istediler , trigel setine ise 970 lira

aks kecesi diyecektim, bu arada fiyatları veren açar Renault servisi

Aks kecesi o kadar pahalı degıl

valla hocam , söylenen şanzımanda sorun yok , yağ aks kecesinden geliyor, yapmamız gereken işlem yağ eksilttigi için yeni yağ koymak ve aks kecesini değiştirmek , bu da kaba taslak 750 lira dediler

Geri