Sandik motor

aktaş_38

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar sizlere bir sorum olacak bi tanıdığımız, Laguna marka aracına sandık motor almak istiyor ama kime sorduysak yok o satılan motorlar çin malı veya fabrikasyon olarak defolu motorlar diye söylemlerde bulunuyorlar valla adam işin içinden çıkamadı. Bende burada başına böyle bir iş gelen arkadaş var mı diye sizlere sormak istedim.

Servislerden alırsanız garantili olur,dışarıda satılan motorların Çin malı olacağını zannetmiyorum o kadarda çakmacı değillerdir... :)

servis biraz yaglı olur ama lezzetli olur dsardan aldıgın motor ucuz olur ama ucuz etin yahniside iyi olmaz :) Sandık motor pahalı olur ama ..

Çin Malı Motor Hımm Bunu İlk Defa Duyuyorum ve Doğru Olacağını Sanmıyorum, Fabrikasyon Defolu Motor Fabrika Bunları Geri Dönüşüme Gönderir Piyasaya Süremez, Siz Yinede İçiniz Rahat Olması Adına 3 - 5 Fazla Verin Servisten Sandık Motor Alın :eyv

Dışardan alıcağın motorlar değşik yollarla geldiği için daha ucuz.Servistekilere bir de servis kar koyuyor.Çin malı sandık motor ilk defa duydum.Renoya patentli değilmi bunlar nası çin malı oluyor.Ha oluyorsa motor nasıl işlenicek?

mais şubeye gitmeniz gerek

ahahah çin malı motor mu olurmuş ya bende ilk defa duydum :D

Geri