4 Ocak 2012 #1 Solenza Ersin ŞENTÜRK, Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 5 Ocak 2011 Mesajlar 6,114 Tepkime puanı 71 Puanları 0 ODB soketine takılan bluetooth aktarıcı ile telefonun ekranında tüm bilgileri görebilirsiniz. Son düzenleme: 4 Ocak 2012
4 Ocak 2012 #2 CenKeRS Yasaklı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 9 Eki 2010 Mesajlar 557 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 33 Gerçekten Çok Güzel
4 Ocak 2012 Konuyu Başlatan #4 Solenza Ersin ŞENTÜRK, Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 5 Ocak 2011 Mesajlar 6,114 Tepkime puanı 71 Puanları 0 CenKeRS' Alıntı: Gerçekten Çok Güzel Genişletmek için tıkla ... ApSUVaî' Alıntı: Dahice Genişletmek için tıkla ... Ben bu cihazı alıp tablet pc ye bağlamayı düşündüm tüm göstergeler herşey karşımızda. Sonradan vazgeçtim. Abartı olur diye.
CenKeRS' Alıntı: Gerçekten Çok Güzel Genişletmek için tıkla ... ApSUVaî' Alıntı: Dahice Genişletmek için tıkla ... Ben bu cihazı alıp tablet pc ye bağlamayı düşündüm tüm göstergeler herşey karşımızda. Sonradan vazgeçtim. Abartı olur diye.